Повезане вести
Савић: Желим да останем селектор Србије и после Токија
Дневник 25.07.2020
БЕОГРАД: Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић изјавио је да планира да остане на тој функцији и после Олимпијских игара у Токију наредне године. "У суштини сам спреман за све то, обавио сам разговор с председником… »
Савић не напушта кормило, остаје селектор!
Спортске.нет 25.07.2020
Дејан Савић говорио о свом послу. Дејан Савић ће наставити да води репрезентацију Србије, што је истакао и у подкасту "Под капицом", а пренео Б92. "У суштини сам спреман за све то, обавио сам разговор с председником ВСС и мислим… »
Савић: Остајем селектор, не бих да идем из Србије
Нова 25.07.2020
Дејан Савић, селектор ватерполо репрезентације Србије, остаће на тој позицији и у 2021. години, потврдио је трофејни стручњак у подкасту "Под капицом". Савић, који је годинама у назад на кормилу српског ватерполо тима, каже да… »
Тешка година, али сјајна вест: Дејан Савић ОСТАЈЕ селектор!
Мондо 25.07.2020
Човек звани успех. Човек звани успех Свет пролази кроз јако тешку годину, пандемија је пореметила буквално све сфере живота, па тако и спорт. Олимпијске игре у Токију су одложене за следећу годину, али сада имамо једну добру вест… »
Вести дана »
Нетањаху: Израел ће поново отворити прелаз Рафа када Хамас преда тела још 3 таоца
Блиц пре 9 минутајош 1 повезана
Украјина ће бити осакаћена трамповим планом: Америка признаје Крим, Доњецк и Луганск! У Херсону и Запорожју фронт се замрзава дуж линије контакта!
Курир пре 34 минутајош 3 повезане
У Бугарској и још четири земље ухапшено 35 илегалних трговаца старинама вредности 100 милиона евра
Бета пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару: Доста је било страха, изађите на улице
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
"Спремни смо за сваки сценарио": Вукић: Београдске електране функционишу без икаквих проблема
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана