Povezane vesti
Sloba doneo odluku o ulasku u "Zadrugu 4": Otvoreno rekao i šta misli o Ivi Grgurić, ali i o aferi oženjenog Janjuša
Blic 25.07.2020
Pevač Sloba Radanović prokomentarisao je pobednicu "Zadruge 3" Ivu Grgurić, ali i otkrio da li ima planove za ulazak u četvrtu sezonu popularnog rijalitija. Radio emisija "Amnezija", bivšeg zadrugara Bore Santane, emitovala se sinoć na Pink radiju, a u… »
Sloba Radanović komentarisao ivu Grgurić: O pobednici misli ovo, a evo da li ulazi u Zadrugu 4! Otkrio sve
Kurir 25.07.2020
Pevač Sloba Radanović je komentarisao svoj ulazak u "Zadrugu 3" kada je bio gost na žurki, a onda dao svoj sud o pobednici Ivi Grgurić. "Drago mi je da sam ostavio takav utisak. Bio sam raspoložen, pevalo mi se to veče. Nisam imao nikakvih neprijatnih… »
Vesti dana »

Potresna poruka na grobu Saše Popovića: Suzana se slomila pred svima, pogledajte šta su mu ostavili (Foto, Video)
Mondo pre 54 minutajoš 36 povezanih

Nevreme sa jakim vetrom i obilnim padavinama izazvalo probleme u Srbiji, posebno u Čačku
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Crvena zvezda naišla na veliki problem: Povreda ključnog igrača, propušta i derbi i početak Lige Evrope! Milojević spreman za gostovanje u novom pazaru: Istakao ambicije i u Ligi Evrope!
Hot sport pre 59 minutajoš 38 povezanih

Skandal u Prištini: Potpredsednik iz srpske zajednice i dalje nije izabran
Alo pre 2 satajoš 23 povezane