Povezane vesti
Sloba doneo odluku o ulasku u "Zadrugu 4": Otvoreno rekao i šta misli o Ivi Grgurić, ali i o aferi oženjenog Janjuša
Blic 25.07.2020
Pevač Sloba Radanović prokomentarisao je pobednicu "Zadruge 3" Ivu Grgurić, ali i otkrio da li ima planove za ulazak u četvrtu sezonu popularnog rijalitija. Radio emisija "Amnezija", bivšeg zadrugara Bore Santane, emitovala se sinoć na Pink radiju, a u… »
Sloba Radanović komentarisao ivu Grgurić: O pobednici misli ovo, a evo da li ulazi u Zadrugu 4! Otkrio sve
Kurir 25.07.2020
Pevač Sloba Radanović je komentarisao svoj ulazak u "Zadrugu 3" kada je bio gost na žurki, a onda dao svoj sud o pobednici Ivi Grgurić. "Drago mi je da sam ostavio takav utisak. Bio sam raspoložen, pevalo mi se to veče. Nisam imao nikakvih neprijatnih… »
Vesti dana »
Sneg, kiša, led = zlo i naopako! Vozačima u Srbiji upućen hitan apel: Od petka stiže pojava koja mnoge nervira
Blic pre 57 minutajoš 20 povezanih
Ključa u bazenu: Srbiji triler protiv Španije, aplauzi himni Hrvatske
BBC News pre 22 minutajoš 23 povezane
Večeras doček Srpske nove godine Evo šta ima po gradu, od kada uopšte slavimo, šta je Vasilica i koji običaji se danas poštuju
Blic pre 37 minutajoš 14 povezanih
(Uživo) Srbija je na 39. mestu Predsednik Vučić iz Abu Dabija: To je zahvaljujući veoma pametnim mladim ljudima u Srbiji
Dnevnik pre 26 minutajoš 12 povezanih