Povezane vesti
Sloba doneo odluku o ulasku u "Zadrugu 4": Otvoreno rekao i šta misli o Ivi Grgurić, ali i o aferi oženjenog Janjuša
Blic 25.07.2020
Pevač Sloba Radanović prokomentarisao je pobednicu "Zadruge 3" Ivu Grgurić, ali i otkrio da li ima planove za ulazak u četvrtu sezonu popularnog rijalitija. Radio emisija "Amnezija", bivšeg zadrugara Bore Santane, emitovala se sinoć na Pink radiju, a u… »
Sloba Radanović komentarisao ivu Grgurić: O pobednici misli ovo, a evo da li ulazi u Zadrugu 4! Otkrio sve
Kurir 25.07.2020
Pevač Sloba Radanović je komentarisao svoj ulazak u "Zadrugu 3" kada je bio gost na žurki, a onda dao svoj sud o pobednici Ivi Grgurić. "Drago mi je da sam ostavio takav utisak. Bio sam raspoložen, pevalo mi se to veče. Nisam imao nikakvih neprijatnih… »
Vesti dana »
Mali tvrdi da će predstavnici MOL-a navodno doći da pregovaraju o NIS-u
Vranje news pre 25 minutajoš 25 povezanih
U duplom dnu kamiona krio skoro 2.000 boksova cigareta: Zaplenjena roba u vrednosti od 2.355.280 dinara (foto)
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih
Prva bez kvoruma, druga počela nesmetano Sednica Skupštine Srbije: Na dnevnom redu 40 tačaka (video)
Blic pre 36 minutajoš 79 povezanih
Zapaljen autobus prevoznika Jaćimovića: Tužilac izvršio uviđaj, nadležni rade na rasvetljavanju slučaja
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 29 povezanih
Šef Pentagona moli Iran da „mudro izabere“ i tvrdi: „Dok vi kopate mi postajemo jači“
Danas pre 2 satajoš 35 povezanih