Povezane vesti
Iva još uvek nije dobila nagradu: Đukića prozivaju da je sa pobednicom iz koristi, on je ovako odbrusio! Promenio sam se
Kurir 25.07.2020
Filip Đukić priznao je da li je sa Ivom Grgurić iz koristi, za šta ga mnogi optužuju. "Nikad nisam gledao korist, ni sa prijateljima, a kamoli sa devojkama, Bože sačuvaj. Ne znam da li znate, Iva još uvek nije dobila nagradu", rekao je Filip, pa otkrio… »
(Video) "Iva još nije dobila nagradu": Pobedila je u Zadruzi, a sada je Filip progovorio o novcu i njihovim planovima koji će…
Blic 25.07.2020
Finalista poslednje sezone "Zadruge" Filip Đukić pred našim kamerama priznao je da li je sa Ivom Grgurić iz koristi. - Nikad nisam gledao korist, ni sa prijateljima, a kamoli sa devojkama, Bože sačuvaj. Ne znam da li znate, Iva još uvek nije dobila… »
Vesti dana »
BBC: Izbori u Rusiji nisu nikoga iznenadili, ali je ključno kako će ih Kremlj koristiti
Radio sto plus pre 7 minutajoš 31 povezana
Mali: Do večeras u ponoć prijava za novčanu naknadu od 6.000 dinara, od sutra isplata
Morava info pre 7 minutajoš 25 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 21. septembar: Umereno oblačno i svežije, ujutru kratkotrajna kiša
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane
Danas je Mala Gospojina: Veruje se da današnje vreme otkriva kakvi će biti jesen i zima
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
Merz obećava da će ostati na funkciji posle poraza na izborima
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 14 povezanih