Povezane vesti
Iva još uvek nije dobila nagradu: Đukića prozivaju da je sa pobednicom iz koristi, on je ovako odbrusio! Promenio sam se
Kurir 25.07.2020
Filip Đukić priznao je da li je sa Ivom Grgurić iz koristi, za šta ga mnogi optužuju. "Nikad nisam gledao korist, ni sa prijateljima, a kamoli sa devojkama, Bože sačuvaj. Ne znam da li znate, Iva još uvek nije dobila nagradu", rekao je Filip, pa otkrio… »
(Video) "Iva još nije dobila nagradu": Pobedila je u Zadruzi, a sada je Filip progovorio o novcu i njihovim planovima koji će…
Blic 25.07.2020
Finalista poslednje sezone "Zadruge" Filip Đukić pred našim kamerama priznao je da li je sa Ivom Grgurić iz koristi. - Nikad nisam gledao korist, ni sa prijateljima, a kamoli sa devojkama, Bože sačuvaj. Ne znam da li znate, Iva još uvek nije dobila… »
Vesti dana »

"Postojala opasnost od hemijskog incidenta!" Oglasila se uprava Državnog univerziteta u Novom Pazaru nakon što su studenti u toku noći izbačeni iz zgrade
Blic pre 6 minutajoš 50 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 30 povezanih

(Radarski snimci) kretanje oblaka iz sata u sat: Dva dela Srbije na udaru ogromne količine kiše, vidite samo ove brojke! Na snazi narandžasto RHMZ upozorenje
Blic pre 11 minutajoš 33 povezane

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 3 povezane