Povezane vesti
Iva još uvek nije dobila nagradu: Đukića prozivaju da je sa pobednicom iz koristi, on je ovako odbrusio! Promenio sam se
Kurir 25.07.2020
Filip Đukić priznao je da li je sa Ivom Grgurić iz koristi, za šta ga mnogi optužuju. "Nikad nisam gledao korist, ni sa prijateljima, a kamoli sa devojkama, Bože sačuvaj. Ne znam da li znate, Iva još uvek nije dobila nagradu", rekao je Filip, pa otkrio… »
(Video) "Iva još nije dobila nagradu": Pobedila je u Zadruzi, a sada je Filip progovorio o novcu i njihovim planovima koji će…
Blic 25.07.2020
Finalista poslednje sezone "Zadruge" Filip Đukić pred našim kamerama priznao je da li je sa Ivom Grgurić iz koristi. - Nikad nisam gledao korist, ni sa prijateljima, a kamoli sa devojkama, Bože sačuvaj. Ne znam da li znate, Iva još uvek nije dobila… »
Vesti dana »
Smanjuje se akciza na gorivo! Vlada Srbije donela odluku: Evo za koliko procenata i kada stupa na snagu
Blic pre 51 minutajoš 34 povezane
Završena sahrana iranskog ajatolaha: Ali Hamnei počiva u najsvetijem mestu u Iranu, njegov sin i naslednik Modžtaba nije se pojavio! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
Špijunski skandal trese Italiju: Ruske diplomate moraju da napuste Rim u roku od tri dana
Mondo pre 3 satajoš 28 povezanih
Starović: Preporuka Evropske komisije važna potvrda i priznanje za reformski zamah
Blic pre 4 satijoš 28 povezanih