Povezane vesti
Iva još uvek nije dobila nagradu: Đukića prozivaju da je sa pobednicom iz koristi, on je ovako odbrusio! Promenio sam se
Kurir 25.07.2020
Filip Đukić priznao je da li je sa Ivom Grgurić iz koristi, za šta ga mnogi optužuju. "Nikad nisam gledao korist, ni sa prijateljima, a kamoli sa devojkama, Bože sačuvaj. Ne znam da li znate, Iva još uvek nije dobila nagradu", rekao je Filip, pa otkrio… »
(Video) "Iva još nije dobila nagradu": Pobedila je u Zadruzi, a sada je Filip progovorio o novcu i njihovim planovima koji će…
Blic 25.07.2020
Finalista poslednje sezone "Zadruge" Filip Đukić pred našim kamerama priznao je da li je sa Ivom Grgurić iz koristi. - Nikad nisam gledao korist, ni sa prijateljima, a kamoli sa devojkama, Bože sačuvaj. Ne znam da li znate, Iva još uvek nije dobila… »
Vesti dana »
Šen: Nuklearna energija igra vitalnu ulogu u tranziciji na čistu energiju
RTV pre 20 minutajoš 48 povezanih
SafeJournalists: Privođenje medijskog radnika dok obavlja svoj posao predstavlja ozbiljan vid pritiska
Nedeljnik pre 15 minutajoš 36 povezanih
Iz čačanske bolnice oglasili se povodom požara u porodilištu: Zdravlje beba nije bilo ugroženo
Morava info pre 3 satajoš 26 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iranski dronovi napali pogon za preradu nafte u Abu Dabiju; Javna zakletva vernosti novom ajatolahu
RTV pre 50 minutajoš 56 povezanih