Povezane vesti
Iva još uvek nije dobila nagradu: Đukića prozivaju da je sa pobednicom iz koristi, on je ovako odbrusio! Promenio sam se
Kurir 25.07.2020
Filip Đukić priznao je da li je sa Ivom Grgurić iz koristi, za šta ga mnogi optužuju. "Nikad nisam gledao korist, ni sa prijateljima, a kamoli sa devojkama, Bože sačuvaj. Ne znam da li znate, Iva još uvek nije dobila nagradu", rekao je Filip, pa otkrio… »
(Video) "Iva još nije dobila nagradu": Pobedila je u Zadruzi, a sada je Filip progovorio o novcu i njihovim planovima koji će…
Blic 25.07.2020
Finalista poslednje sezone "Zadruge" Filip Đukić pred našim kamerama priznao je da li je sa Ivom Grgurić iz koristi. - Nikad nisam gledao korist, ni sa prijateljima, a kamoli sa devojkama, Bože sačuvaj. Ne znam da li znate, Iva još uvek nije dobila… »
Vesti dana »
Marta Kos: Isplata 1,5 milijardi evra za Srbiju uslovljena reformama i medijskim slobodama
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 49 povezanih
Projekat beogradskog tunela započet nezakonitom gradnjom kampa; Šapić: Nismo zatvarali oči, ali… (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 33 povezane
Zaplena broda, lomljenje statue Isusa Hrista i vera u oružje - dok se krhko primirje na Bliskom istoku bliži kraju
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana