Povezane vesti
Iva još uvek nije dobila nagradu: Đukića prozivaju da je sa pobednicom iz koristi, on je ovako odbrusio! Promenio sam se
Kurir 25.07.2020
Filip Đukić priznao je da li je sa Ivom Grgurić iz koristi, za šta ga mnogi optužuju. "Nikad nisam gledao korist, ni sa prijateljima, a kamoli sa devojkama, Bože sačuvaj. Ne znam da li znate, Iva još uvek nije dobila nagradu", rekao je Filip, pa… »
(Video) "Iva još nije dobila nagradu": Pobedila je u Zadruzi, a sada je Filip progovorio o novcu i njihovim planovima koji će…
Blic 25.07.2020
Finalista poslednje sezone "Zadruge" Filip Đukić pred našim kamerama priznao je da li je sa Ivom Grgurić iz koristi. - Nikad nisam gledao korist, ni sa prijateljima, a kamoli sa devojkama, Bože sačuvaj. Ne znam da li znate, Iva još uvek nije dobila… »
Vesti dana »

Protest studenata u Šapcu: Možemo promeniti sistem, sledeći skup je u Lazarevcu
Danas pre 28 minutajoš 43 povezane

Rokovi za renoviranje Železničke stanice u Novom Sadu skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Novi magazin pre 7 satijoš 11 povezanih

Vladan Milojević pred finale Lige šampiona: Sve ekipe koje su sa Zvezdom bile u grupi su osvajale!
Euronews pre 39 minutajoš 40 povezanih

Poznati detalji protesta u 32 grada u Srbiji: U Beogradu će biti blokirana dva mosta
Danas pre 7 satijoš 5 povezanih

Incident u Bačkom Petrovcu: Fizički sprečen ulaz na izbore za Maticu Slovačku, SRCE traži reakciju
Serbian News Media pre 3 satajoš 16 povezanih