Povezane vesti
Spiridonović blista posle prvenca: Gladan sam golova
Mozzart sport 26.07.2020
„Šteta što nije bilo navijača“, poručuje Srbin iz Beča. Fudbaleri Crvene zvezde upisali su pobedu nad ekipom Napretka u okviru pripremne utakmice rezultatom 2:1. Lep utisak ostavio je pridošlica iz poljskog Pogona Srđan Spiridonović. Srbin je Beča imao… »
Spiridonović: Željan sam fudbala i gladan golova
Dnevnik 26.07.2020
BEOGRAD: Novi fudbaler Crvene zvezde Srđan Spiridonović, strelac u pobedi protiv Napretka, izjavio je da su samo navijači nedostajali da bi debi na "Marakani" bio savršen. "Osećaj je predivan. Prvi put sam zaigrao na Marakani i odmah sam postigao… »
Vesti dana »
Zaštitnik građana kontroliše rad Ministarstva zdravlja nakon smrti još jednog pacijenta u Čačku
Morava info pre 22 minutajoš 54 povezane
Proizvođači mleka protestuju u Bogatiću, farmer Goran Vasić tvrdi da su Glamočiću 'vezane' ruke
Beta pre 32 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za petak, 13. februar: Sutra oblačno i hladnije, do 13 stepeni
Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana
"Ako povuku zakon, štrajka neće biti": Advokatska komora Srbije najavila trodnevni prekid rada zbog "Mrdićevih zakona"
Newsmax Balkans pre 2 minutajoš 15 povezanih
"Uživam u atmosferi, timu, treneru..." Bruno Fernando otvorio dušu pred susret Partizana i Reala: "Ne mogu da se žalim..."
Kurir pre 17 minutajoš 46 povezanih