Повезане вести

Матора открила детаље туче! Зна се и разлог!

Матора открила детаље туче! Зна се и разлог!

Мондо 26.07.2020
Некадашња учесница Задруге, Јована Томић Матора, укључила се уживо у емисију телевизије Пинк и открила шта се све догодило пре два дана, кад ју је претукао бивши дечко њене бивше девојке! Некадашња учесница Задруге, Јована… »
Прво маторино појављивање након батина: Открила детаље туче са Сањиним бившим, а ево шта се заправо десило!

Прво маторино појављивање након батина: Открила детаље туче са Сањиним бившим, а ево шта се заправо десило!

Курир 26.07.2020
Бившу задругарку Јовану Томић Матору пре пар дана је претукао бивши дечко њене бивше девојке Сање Станковић. Она се сад први пут појавила након тог инцидента, па открила шта се десило. "Добро сам, жива сам, здрава сам, ништа ми… »
Прво маторино појављивање након батина: Испричала је све детаље, а ево како изгледа: "Дошло је до кошкања, а онда..."

Прво маторино појављивање након батина: Испричала је све детаље, а ево како изгледа: "Дошло је до кошкања, а онда..."

Блиц 26.07.2020
Јована Томић Матора први пут је стала пред камере и испричала како је изгледала туча са Сањиним бившим момком. Непријатна ситуација се догодила испред ресторана, где је Матора задобила ударац у главу. - Добро сам, жива сам и… »
Матора слала претеће поруке Сањином бившем? Извукао је из таксија и ударао, а сад су освануле нове тврдње

Матора слала претеће поруке Сањином бившем? Извукао је из таксија и ударао, а сад су освануле нове тврдње

Блиц 26.07.2020
Јовану Томић Матору пре две вечери претукао је бивши дечко Сање Станковић, њене доскорашње девојке, а сада су у медијима освануле нове тврдње везане за овај случај. Према непотврђеним информацијама, Матора је Сањином бившем… »
Извукао је из кола и ударао песницама: Матора добила батине јер је претила бившем дечку своје бивше девојке!

Извукао је из кола и ударао песницама: Матора добила батине јер је претила бившем дечку своје бивше девојке!

Курир 26.07.2020
Бивша учесница "Задруге" Јована Томић Матора доживела је велику непријатност након што је на њу испред једног београдског ресторана физички насрнуо бивши дечко Сање Станковић, иначе њене доскорашње девојке. Према речима… »
Сања посетила матору после инцидента: Ево како се Јована осећа након што је претучена и у каквом су односу бивше девојке

Сања посетила матору после инцидента: Ево како се Јована осећа након што је претучена и у каквом су односу бивше девојке

Блиц 25.07.2020
Матора је јуче доживела инцидент, током ког је дошло до физичког обрачуна испред једног престоничког ресторана између ње и бившег дечка Сање Станковић. Матора је признала како се сада осећа. - Добро сам, феноменално, никад се… »

Вести дана »