Povezane vesti
"Ni srama ni obraza, znam da: Non-stop varaš ženu!" Marija Kulić se uključila u emisiju i nastao haos, oplela i po Anabeli
Blic 26.07.2020
Marija Kulić uključila se sinoć u emisiju "Zadruga - Narod pita", u kojoj su gostovali Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović. Marija se najpre obrušila se na oženjenog Marka Janjuševića Janjuša, koji je u "Zadruzi 3" imao aferu sa… »
Hteo si da glumiš slobu, da dođeš do prvog mesta: Marija Kulić se obrušila na Janjuša, a onda spomenula Anabelu! Haos
Kurir 26.07.2020
Marija Kulić je oplela po zadrugarica, obrušila se na Mrarka Janjuševića Janjuša, a onda spomenula Anabelu Atijas i Lunu Đogani.. "Odlično sam, gledam emisiju večeras, obožavam da gledam kad ti Milane vodiš. Želela sam da se uključim jer imaš zanimljive… »
Vesti dana »
"Beogradski marš": Građani krenuli na 39 kilometara dugu šetnju povodom godišnjice poziva studenata na organizovanje zborova
Insajder pre 30 minutajoš 11 povezanih
Centralna komanda objavila snimak napada na iransko ostrvo Harg, Tramp kaže da su "SAD izvele najmoćnije bombardovanje"
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 45 povezanih
Petković: Pronašli smo rešenje za Srbe na Kosovu i Metohiji povodom primene Zakona o strancima
NIN pre 2 satajoš 18 povezanih
U ovim delovima Srbije danas će padati kiša: Na snazi meteoalarm zbog opasne pojave, stiže Baba Marta
Mondo pre 3 satajoš 26 povezanih