Povezane vesti
Nekad velika nada Partizana, danas traži novi klub u Super ligi...
Sportske.net 26.07.2020
Radnički iz Niša je odlučio da ga pusti. Filipu Kneževiću je ovog leta istekao ugovor sa Radničkim iz Niša i on je očekivao novi. Ipak, nisu bili na istoj talasnoj dužini, pa će Knežević otići iz Niša. "Bio sam zadovoljan u Nišu. Imao sam finu… »
Knežević otišao iz Niša: Verujem da će ozbiljnim superligašima trebati moje usluge
Sportski žurnal 26.07.2020
Doskorašnji ofanzivac Radničkog „svratio” do rodne Raške. Filip Knežević (28) igrao je u više superligaških timova Borcu iz Čačka, Radničkom iz Kragujevca, Vojvodini, Partizanu. Svuda je bio standardan, igrao dobro, a kada je odlazio, nigde nije za sobom… »
Ozbiljan hendikep za Radnički: Jedan od najbržih igrača Superlige napustio ‘Čair’!
Hot sport 26.07.2020
Radnički iz Niša je posle uzleta sa Nenadom Lalatovićem, stagnirao u prethodnoj sezoni. Nišlije nisu uspele da se dokopaju Evrope, ali se nadaju da će ove sezone biti uspešniji. Na ‘Čair’ su stigla brojna pojačanja, ali je Radnički napustio možda i… »
Radnički ostao bez najbržeg igrača Superlige
Mozzart sport 26.07.2020
Slobodan je u izboru nove sredine. Radnički iz Niša je posle uzleta sa Nenadom Lalatovićem, stagnirao u prethodnoj sezoni. Nisu uspele Nišlije da se dokopaju evropske vize, nadaju se da će ove takmičarske godine biti uspešniji. Stigla su na Čair brojna… »
Vesti dana »
"Razvaljujemo ih, sledi novi talas napada": Tramp žestoko preti dok besni rat na Bliskom istoku
Mondo pre 21 minutajoš 34 povezane
Poljoprivrednici nastavljaju proteste, blokirano 12 putnih pravaca
Ozon press pre 42 minutajoš 20 povezanih
Policija ponovo privela Zlatka Kokanovića, određen mu pritvor do 30 dana
Danas pre 21 minutajoš 16 povezanih
Netanjahu obišao mesto napada u Beit Šemešu, gde je poginulo devet osoba
NIN pre 1 satjoš 29 povezanih