Повезане вести

Све већа подршка: 2.671 потпис лекара за смену Кризног штаба

Све већа подршка: 2.671 потпис лекара за смену Кризног штаба

Нова 26.07.2020
Број лекара који су пружили подршку отвореном писму "Уједињени против ковида" сваким даном је све већи, а до данас је свој потпис ставио чак 2.671 медицински радник. Након др Дарије Кисић Тепавчеви која је лекаре, потписнике… »
Лекарка: “Од Вучићеве изјаве боле и душа и глава и стомак”

Лекарка: “Од Вучићеве изјаве боле и душа и глава и стомак”

Нова 26.07.2020
"Од ове изјаве боли глава, боли стомак, боли душа. Све боли. Осећате се као згажени мрави, док покушавамо да се копрцамо" - овако пулмолог примаријус др Славица Плавшић коментарише данашњу изјаву председника Александра Вучића да… »
Вучић: Очекујем пад броја заражених следеће седмице

Вучић: Очекујем пад броја заражених следеће седмице

РТВ 26.07.2020
СРЕМСКА МИТРОВИЦА - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да очекује да ће број заражених вирусом корона почети да опада следеће недеље, а поводом петиције групе лекара који су затражили смену Кризног штаба… »
"Очекујем побољшање": Вучић о петицији лекара за смену Кризног штаба, броју респиратора и када ћемо имати мањи број…

"Очекујем побољшање": Вучић о петицији лекара за смену Кризног штаба, броју респиратора и када ћемо имати мањи број…

Блиц 26.07.2020
Уверен сам да ћемо следеће недеље бити у бољој ситуацији што се тиче корона вируса. Верујем да долази мањи број заржених, казао је председник Србиеј Александар Вучић обилазећи 15. тенквски батаљон Прве бригаде копнене војске… »
Уверен сам да ћемо победити корону: Следеће недеље мање заражених

Уверен сам да ћемо победити корону: Следеће недеље мање заражених

Мондо 26.07.2020
Председник Србије Александар Вучић оценио је да ће Србија изаћи као победник у борби против корона вируса. Председник Србије Александар Вучић оценио је да ће Србија изаћи као победник у борби против корона вируса Мислим да је… »
Вучић о писму лекара: “Могу да нађем 2-3 милиона потписа”

Вучић о писму лекара: “Могу да нађем 2-3 милиона потписа”

Нова 26.07.2020
Председник Александар Вучић говорио је након обиласка касарне у Сремској Митровици о епидемиолошкој ситуацији у Србији, а одговарајући на питања новинара говорио је и о иницијативи за шмену Криузног штаба коју је претходних дана… »

Вести дана »