Povezane vesti
„Ta tri dana u bolnici... Ne ponovila se” Fudbalsku legendu Crne Gore prestravio korona virus: Nisam to podneo mirno!
Sportal blic 26.07.2020
Bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore Mirko Vučinić otkrio je da je završio u bolnici zbog korona virusa. Bivši golgeter Rome i Juventusa u izjavi za Korijere delo Sport opisao je koliko teško mu je pao odlazak u bolnicu. , koji je od… »
Vučinić se posle korone sprema za trenerski posao
Mozzart sport 26.07.2020
„Jako sam se uplašio, tri dana sam bio u bolnici“, poručio nekada sjajni napadač. Jedan od najboljih napadača sa ovih prostra u novijoj istoriji Mirko Vučinić otkrio je da je tri dana proveo u bolnici zbog virusa korona. On je u izjavi za… »
Vučinić o koronavirusu: "Bio sam uplašen..."
Sportske.net 26.07.2020
Nekadašnji as Juventusa i Rome preležao koronavirus. Jedan od onih koji su preležali koronavirus jeste i Mirko Vučinić. "Bio sam u Crnoj Gori i dobio sam temperaturu 38,2. Temperatura je spala, ali sam uradio test i bio je pozitivan. Nisam to… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Imao pištolj sa 7 metaka: Policija u Kragujevcu uhapsila muškarca (40)
Kurir pre 1 minutjoš 1 povezana
Amerikanac odavao informacije Kini: Završio je u zatvoru, SAD nisu imale milosti!
Kurir pre 2 minutajoš 1 povezana