Povezane vesti
Pupovac: Pustite nas da razmislimo o pozivu za obeležavanje Oluje
RTS 26.07.2020
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je da bi rado u Kninu video i Milorada Pupovca i Borisa Miloševića. Koalicioni partner u Vladi iz SDSS-a Milorad Pupovac je poručio:"pustite nas da razmislimo o tome što sve ti pozivi znače za nas, što sve ti… »
Milanović: Rado bih video Borisa Miloševića u Kninu
RTV 26.07.2020
ZAGREB - Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da bi rado video potpredsednika Vlade iz redova SDSS-a Borisa Miloševića i Milorada Pupovca na proslavi 25. godišnjice "Oluje" u Kninu, jer bi ona, kako je rekao, trebalo da bude radost, a ne… »
Milanović: Do devastacije Srba u Hrvatskoj je došlo zbog...
Mondo 26.07.2020
Evo šta hrvatski predsednik Zoran Milanović kaže o hrvatskoj operaciji "Oluja". Predsednik Hrvatske Zoran Milanovićje u emisiji "Točka na tjedan" za televiziju N1 ocenio da je "do devastacije srpskog naroda u Hrvatskoj došlo zbog Beograda". Na pitanje o… »
Milanović: Proslavi Oluje daje se mitski značaj
Nova 26.07.2020
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović je u emisiji "Točka na tjedan" na TV N1 ocenio da je "do devastacije srpskog naroda u Hrvatskoj došlo zbog Beograda". Na pitanje o proslavi vojne akcije "Oluja", Milanović je rekao da joj se daje mitski značaj… »
Milanović: Do devastacije srpskog naroda u Hrvatskoj došlo zbog Beograda
N1 Info 26.07.2020
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović je u emisiji "Točka na tjedan" ocenio da je "do devastacije srpskog naroda u Hrvatskoj došlo zbog Beograda". Na pitanje o proslavi vojne akcije "Oluja", Milanović je rekao da joj se daje mitski značaj. "Mislim da… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Ivan Marinković zauzeo 4. mesto! Slavio kao jedini muškarac među ženama: „Ovo je vrh moje karijere, hvala svetu!“
Svet & Skandal pre 46 minutajoš 14 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 31 minutajoš 13 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 4 satijoš 3 povezane