Повезане вести
Ердоган се осилио: Поново смо разочарали оне који су очекивали да ће Турска поклекнути! (видео)
Правда 26.07.2020
Председник Републике Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је јуче да је та земља донедавно била под сталним прикривеним санкцијама, блокадама и претњама, а да је сада то држава са којом сви желе да сарађују, јавља Агенција… »
Ердоган поручио: Поново смо разочарали оне који су очекивали да ће Турска поклекнути
Курир 26.07.2020
Председник Републике Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је јуче да је та земља донедавно била под сталним прикривеним санкцијама, блокадама и претњама, а да је сада то држава са којом сви желе да сарађују, јавља Агенција… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 8 сатијош 1 повезана