Povezane vesti
Rušenje BiH ili povratak Kosova zahtevaju rat i žrtve
Danas 27.07.2020
Sagovornici Danasa iz Prištine i Beograda o izjavi Milorada Dodika da će RS ostati deo Bosne ako Kosovo ostane deo Srbije Kosovo ni u kom obliku ili formatu se ne može uporediti sa bosanskohercegovačkim entitetom, koji je stvoren na genocidu i jednim… »
Radna grupa predstavnika Republike Srpske i Srbije pripremaju zakon o zaštiti ćirilice
Radio 021 27.07.2020
Ministarka prosvete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić najavila je danas da će sutra biti održan prvi radni sastanak Radne grupe predstavnika Ministarstva prosvete i kulture RS i Pedagoškog zavoda Srbije na kojem će se razgovarati o zakonu o… »
BiH nije moja država iako sam njen predsednik! Šokantna izjava Milorada Dodika zapalila ceo region!
Pravda 27.07.2020
Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik izjavio je večeras da je ostanak Republike Srpske (RS) u BiH "najpogrešnija odluka međunarodne zajednice u poslednje vreme", i da veruje da taj entitet neće ostati deo te države… »
Dodik: BiH nije moja matična država, nego Srbija
Nova 27.07.2020
Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik izjavio je večeras da je ostanak Republike Srpske (RS) u BiH "najpogrešnija odluka međunarodne zajednice u poslednje vreme", i da veruje da taj entitet neće ostati deo te države… »
Pregled dana na kuriru: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama!
Kurir 27.07.2020
Pregled najvažnijih vesti za nedelju 26. jul. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako: DODIK U HIT TVITU: Srbija neće prihvatiti nezavisnost Kosova,a Rusija i Kina neće prihvatiti reviziju rezolucije 1244 Srpski član Predsedništva Bosne i… »
Milorad Dodik poručio: Trebinje je srpski grad, otvoren je za sve koji žele tamo da dođu
Kurir 27.07.2020
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je u nedelju uveče da je Trebinje srpski grad, da tamo živi 95 odsto Srba, ali i da je otvoreno za sve koji žele da tamo dođu. Dodik je gostujući u emisji "Hit tvit" na televiziji Pink u prilog… »
Dodik: Nisam srećan što živim u BiH a član sam predsedništva BiH
Danas 26.07.2020
Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik izjavio je večeras da je ostanak Republike Srpske (RS) u BiH „najpogrešnija odluka međunarodne zajednice u poslednje vreme“, i da veruje da taj entitet neće ostati deo te države… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Sva tri mosta u Novom Sadu su blokirana, kolone studenata od gužve ne mogu ni da im priđu
Nova pre 0 minutajoš 42 povezane
Širom Srbije i danas protesti i petnaest minuta tišine, odavanje pošte za stradale u Novom Sadu i u svetu
RTS pre 26 minutajoš 42 povezane
Blokada tri mosta u Novom Sadu počela u 15 časova: Most slobode biće blokiran 24 sata
Euronews pre 1 minutjoš 27 povezanih
Prve slike pada aviona u Filadelfiji: Prevozio teško bolesno dete, svi putnici poginuli, gorele kuće i automobili: "Čuli smo eksploziju, nebo se osvetlilo" (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 21 povezana
Razmena se nastavlja: Hamas predao tri taoca Crvenom krstu; Izrael oslobodio 183 zatvorenika
Pravda pre 2 satajoš 20 povezanih