Povezane vesti
Sanja pada u ZABORAV! Matora OTKRILA sa kim želi DETE! (VIDEO)
Svet & Skandal 27.07.2020
Jovana Tomić Matora ispričala je u emisiji “Zadruga-Narod pita” dešavanja iz svog života nakon Zadruge, dotakla se veze sa Sanjom Stanković, a onda iznela detalje koje niko nije očekivao. SPREMNA DA KRENE DALJE! „Ja sam sigurna da me je voleo neko ko je… »
Umešao se i poznati košarkaš: Novi detalji incidenta između Matore i Sanjinog bivšeg: "Izvukao me iz taksija i lupio mi šamar"…
Blic 27.07.2020
Jovana Tomić Matora sinoć je gostujući u emisiji "Zadruga - Narod pita" ispričala nove detalje incidenta koji se dogodio pre tri večeri, kada ju je pretukao bivši dečko Sanje Stanković, njene doskorašnje izabranice. Matora je navela da se na licu mesta… »
Novi detalji tuče matore i sanjinog bivšeg! Izvukao je iz taksija, opalio šamarčinu, a onda je ovaj košarkaš uleteo
Kurir 27.07.2020
Jovana Tomić Matora ispričala je do detalja kako je izgledao sukob sa bivšim dečkom Sanje Stanković. - Mogu da demantujem, da nisam pretučena. Došlo je do fizičkog obračuna. Ja jesam rekla da je taj lik nebitan, opsovala sam. On je nju najviše povredio u… »
Šok! Matora s njim želi dete: Ima jedan Miloš koji će biti moj dečko! Evo odakle je
Kurir 27.07.2020
Jovana Tomić Matora, koja se nedavno našla u žiži interesovanja javnosti kad ju je pretukao bivši dečko njene nekadašnje izabranice Sanje Stanković, iznenadila je kada je otkrila da ima jedan dečko koji joj se sviđa i s kojim bi mogla i da osnuje… »
Vesti dana »

Protest akademske zajednice ispred Vlade Srbije, blokirana raskrsnica Nemanjine i Kneza Miloša: Deo studenata u blokadi podneo prijavu protiv Vučića
Blic pre 39 minutajoš 33 povezane

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih

Početak sednice Skupštine grada Novog Sada obeležilo nekoliko manjih incidenata
Beta pre 2 satajoš 34 povezane