Повезане вести
ТУЖНА ВЕСТ у породици Шаулић! Илда изгубила БЕБУ!
Свет & Скандал 27.07.2020
Певачица Илда Шаулић поново се суочила са великим губитком! ВЕЛИКИ УДАРАЦ ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ! Након битке коју је водила са коронавирусом, Илда је изгубила бебу. Са супругом Бојаном Вучковићем већ има ћеркицу Ему и много су се… »
Прва исповест након губитка бебе! Плачем и пуштам да бол истече кроз сузе!
Мондо 27.07.2020
Иако је пре неколико дана изгубила бебу, певачица се храбро помирила са ситуацијом у којој се нашла и сву пажњу и љубав усмерила ка кћерки Еми. Иако је пре неколико дана изгубила бебу, певачица се храбро помирила са ситуацијом… »
Исповест Илде Шаулић након губитка бебе: Помирила сам се
Нова 27.07.2020
Како је портал Нова.рс јуче писао, Илда Шаулић је изгубила бебу у трећем месецу трудноће, а у интервјуу за магазин "Глориа" између осталог је открила да је уз помоћ најближих пребродила ове тешке тренутке. “Кад се у обзир узме… »
Исповест илде Шаулић након губитка бебе: "Због ћерке Еме морам бити снажна, свима је говорила да ће добити бату или секу"
Блиц 27.07.2020
Певачица Илда Шаулић у трећем месецу трудноће изгубила је бебу, а како каже, уз помоћ својих најближих пребродила је тешке тренутке. - Кад се у обзир узме све кроз шта сам прошла, добро сам. Наравно и даље осећам неке последице… »
Вести дана »
Руки намучио трипл-дабл Јокића, Црногорац има последњу реч!
Спортске.нет пре 49 минутајош 26 повезаних
Ево какво ће време бити за викенд у Србији и где ће пасти снег: Објављена прогноза до 15. децембра
Нова пре 14 минутајош 11 повезаних
Трамп одобрио, Зеленски унапред одбио Шта су САД спремиле да понуде Кијеву и Москви за мир?
Ало пре 39 минутајош 7 повезаних