Povezane vesti
Ispovest novinara: Na meni su testirali vakcinu za koronu
Nova 27.07.2020
Britanski novinar Ričard Fišer prijavio se kao volonter za kliničko ispitivanje oksfordske vakcine za koronavirus i na bazi svog iskustva napisao je reportažu. On je naime do detalja za BBC opisao kako izgleda biti dobrovoljac u kliničkim… »
Korona virus i vakcine: Šta sam saznao kao učesnik testova u Oksfordu
Telegraf 27.07.2020
Od svih ispitivanja vakcina koja se vode širom sveta, oksfordska se pokazala kao daleko ispred ostatka. Vakcina za Kovid-19 koju je izradio Oksfordski univerzitet do sada je pokazala rezultate koji mnogo obećavaju. Ričard Fišer opisuje kako izgleda… »
Korona virus i vakcine: Šta sam saznao kao učesnik testova u Oksfordu
Južne vesti 27.07.2020
Getty Images Vakcina za Kovid-19 koju je izradio Oksfordski univerzitet do sada je pokazala rezultate koji mnogo obećavaju. Ričard Fišer opisuje kako izgleda biti jedan od dobrovoljaca u kliničkim ispitivanjima. Sedim na bolničkoj recepciji, a moj… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti krenuli iz Maradika, biciklisti prošli Novu Pazovu (UŽIVO)
Novi magazin pre 55 minutajoš 39 povezanih
BLOG UŽIVO Dva teška incidenta na blokadama, u Novom Sadu automobil završio u jarku: Blokiran magistralni put u blizini Zlatibora
Nova pre 21 minutajoš 25 povezanih
„Znaš koje milione uzima i malo mu“: Skaj poruke otkrivaju kako izgleda borba u novosadskom SNS-u za novac i naklonost Andreja Vučića
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
Odgovor potrošača na visoke cene – bojkot velikih trgovinskih lanaca u Srbiji i regionu
RTS pre 2 satajoš 15 povezanih
Aktivisti incijative Most ostaje blokirali Brankov most u Beogradu
Novi magazin pre 43 minutajoš 24 povezane