Повезане вести

Дачић: Београд наставља акције ако изостане реакција међународне заједнице на најаве Приштине

Дачић: Београд наставља акције ако изостане реакција међународне заједнице на најаве Приштине

Нови магазин 27.07.2020
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да ће Србија бити "уздржана", али да ће наставити своје акције ако изостане реакција међународне заједнице на најаве Приштине о наставку лобирања и уколико се види да се… »
Дачић: Не знам да ли остајем на функцији у новој Влади Србије

Дачић: Не знам да ли остајем на функцији у новој Влади Србије

Правда 27.07.2020
Не знам да ли остајем на функцији министра спољних послова у будућој Влади Србије, нисам причао о томе са председником Александром Вучићем, рекао је данас шеф српске дипломатије и председник СПС-аИвица Дачић. "Док се не формира… »
Дачић: Србија ће бити уздржана и чекаће реакцију међународне заједнице на потезе Приштине

Дачић: Србија ће бити уздржана и чекаће реакцију међународне заједнице на потезе Приштине

Нови магазин 27.07.2020
Србија ће, за сада, бити уздржана и чекаће реакцију међународне заједнице на најаву Приштине да ће наставити кампању пријављивања за чланство у међународним организацијама, рекао је данас министар спољних послова Србије Ивица… »
Дачић: Одговорићемо још успешније на акције Приштине

Дачић: Одговорићемо још успешније на акције Приштине

Курир 27.07.2020
Ако Приштина обнови пријаве за међународне организације наставићемо са акцијом повлачења признања и бићемо у томе још успешнији, рекао је данас министар спољних послова Ивица Дачић. Он је рекао да је за неколико година… »
"Србија ће бити уздржана и чекати реакцију међународне заједнице на потезе Приштине"

"Србија ће бити уздржана и чекати реакцију међународне заједнице на потезе Приштине"

Телеграф 27.07.2020
Ако те реакције нема, уколико се види да Приштина се пријављује у међународне организације, ми ћемо наставити са нашим акцијама и кампањом за повлачење признања- рекао је министар спољних послова Србије. Србија ће, за сада… »
Дачић остаје на функцији у новој Влади? Шеф српске дипломатије дао одговор, а онда открио могући сценарио за Косово

Дачић остаје на функцији у новој Влади? Шеф српске дипломатије дао одговор, а онда открио могући сценарио за Косово

Србија данас 27.07.2020
Министар спољних послова оценио је да је од 2012. године доста ствари урађено и резултати се виде. Не знам да ли остајем на функцији министра спољних послова у будућој Влади Србије, нисам причао о томе са председником… »

Вести дана »