Povezane vesti
Milina za videti: Najzgodniji par Španije objavio najlepšu sliku na svetu! I ovo im nije prvi put, nego četvrti i - opet je…
Sportal blic 27.07.2020
Ako ovako nastavi, Serhio Ramos će uskoro imati polovinu fudbalskog tima. I ne treba da se boji ko će ga naslediti na travnatom terenu. U nedelju posle podne fudbaler je podelio najradosniju vest sa navijačima. Postao je otac po četvrti put! I ponovo… »
Čestitke: Fudbaler dobio četvrtog sina! (foto)
Mondo 27.07.2020
Serhio Ramos ima razlog za slavlje! Serhio Ramos ima razlog za slavlje! Kapiten Real Madrida Serhio Ramos četvrti put je postao tata! As kraljevskog kluba najradosnije vesti podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Ramosova supruga Pilar… »
Ramos dobio i četvrtog sina: Kapiten Reala polako formira čitav tim budućih asova
Telegraf 27.07.2020
Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos podelio je sa svojim pratiocima najradosniju vest jer je u nedelju popodne postao otac. Ramosova supruga Pilar Rubio rodila je četvrto dete i četvrti put dobili su sina, tako da bi Serhio kroz koju godinu mogao da… »
Vesti dana »

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 28 minutajoš 17 povezanih

Protest akademske zajednice ispred Vlade Srbije: Blokirana raskrsnica Nemanjine i Kneza Miloša
Blic pre 3 satajoš 13 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 7 minutajoš 37 povezanih

Policija reagovala, učesnici potisnuti: Studenti i građani blokirali zgradu Skupštine grada u Novom Sadu, u toku sednica uz povremeno ometanje
Blic pre 3 minutajoš 34 povezane

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 38 minutajoš 24 povezane