Povezane vesti
Marina Tucaković JEDVA sastavlja KRAJ sa KRAJEM! JEZIVO je SKUPO, pomogli su mi prijatelji!
Svet & Skandal 27.07.2020
Marina Tucaković godinama vodi bitku sa opakom bolešću, a kako je otkrila, iako je bolest trenutno u fazi stagnacije, lečenje je preskupo, te su ona i njen suprug suočeni sa finansijskim poteškoćama. “LEČENJE JE SKUPO ZA MOJ DŽEP!” Iako potpisuje brojne… »
"Neuporedivo manje zarađujem, uz borbu uspevamo da pokrijemo sve": Marina Tucaković iskreno o finansiranju lečenja
Blic 27.07.2020
Tekstopisac Marina Tucaković godinama vodi bitku sa opakom bolešću, a sada je progovorila o tome na koji način finansira lečenje. - Fond pokriva nešto, a veći deo se radi po privatnim klinikama, jer je Institut, nažalost, preopterećen, pa ko zna kada bih… »
Vesti dana »
Lov na studente i građane nakon protesta kod Ušća: Advokat Šabić objašnjava šta policija sme, a šta ne sme da radi
Nova pre 2 satajoš 24 povezane
U Leskovcu protest zbog nasilja nad studentima u Novom Sadu, uz raspravu opozicionara i policajca
Serbian News Media pre 38 minutajoš 44 povezane
Mitropolit žički Justin razrešen upravljanja eparhijom: Crkveni sukob sa odjekom u javnosti Mitropolit žički Justin
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 27 povezanih
Šta se desilo u zgradi Vlade na sastanku s mlekarima: Zavisi od toga da li ste gledali RTS ili N1
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Vučić: Plenković mi je rekao da vojni savez Zagreba, Tirane i Prištine nije uperen protiv Srbije
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih