Повезане вести

"Буде ми добро пола дана, па се само: Угасим!" Димитров изашао из илегале и признао да се тешко изборио са короном, а још теже…

"Буде ми добро пола дана, па се само: Угасим!" Димитров изашао из илегале и признао да се тешко изборио са короном, а још теже…

Спортал блиц 27.07.2020
Григор Димитров је био први у низу који се заразио корона вирусом на Адриа Тоуру. Његови симптоми су се испољили у Задру, током другог викенда овог тениског надметања, па је због тога цело такмичење морало да се откаже. Само… »
Димитров: Вирус ме исцрпео, нисам спреман за врхунски тенис

Димитров: Вирус ме исцрпео, нисам спреман за врхунски тенис

Дневник 27.07.2020
НИЦА: Бугарски тенисер Григор Димитров, након што се опоравио од корона вируса, изјавио је да је исцрпљен и да још није спреман за врхунски тенис. Димитров се заразио у Задру током "Адриа Тоур" турнира, потом је провео месец… »
Димитров на терену, али и о корони: Вирус ме је баш покосио, нимало није било наивно

Димитров на терену, али и о корони: Вирус ме је баш покосио, нимало није било наивно

Моззарт спорт 27.07.2020
"Буде ми добро, напољу сам пола дана, а онда одједном морам да се "угасим". каже бугарски тенисер. За разлику од Новака Ђоковића, Григор Димитров се озбиљно напатио са вирусом корона. Да не улазимо сада у историју заразе… »
Димитров кука на сав глас: Корона ме развалила и потпуно "угасила"

Димитров кука на сав глас: Корона ме развалила и потпуно "угасила"

Мондо 27.07.2020
Бугарски тенисер каже да и након месец дана мировања и даље осећа последице прележаног вируса и да још увек није спреман за повратак тенису. Бугарски тенисер каже да и након месец дана мировања и даље осећа последице… »
Димитров: Сâм 24 сата дневно, лоше мисли долазе...

Димитров: Сâм 24 сата дневно, лоше мисли долазе...

Н1 Инфо 27.07.2020
Григор Димитров изгубио је на егизибиционом турниру од Фелисијана Лопеса и Ришара Гаскеа, али каже да му је главно то што се вратио на терен после опоравка од коронавируса. “Претпостављам да је другачије за свакога. Ја нисам… »

Вести дана »