Povezane vesti
"Bude mi dobro pola dana, pa se samo: Ugasim!" Dimitrov izašao iz ilegale i priznao da se teško izborio sa koronom, a još teže…
Sportal blic 27.07.2020
Grigor Dimitrov je bio prvi u nizu koji se zarazio korona virusom na Adria Touru. Njegovi simptomi su se ispoljili u Zadru, tokom drugog vikenda ovog teniskog nadmetanja, pa je zbog toga celo takmičenje moralo da se otkaže. Samo dan ili dva kasnije… »
Dimitrov: Virus me iscrpeo, nisam spreman za vrhunski tenis
Dnevnik 27.07.2020
NICA: Bugarski teniser Grigor Dimitrov, nakon što se oporavio od korona virusa, izjavio je da je iscrpljen i da još nije spreman za vrhunski tenis. Dimitrov se zarazio u Zadru tokom "Adria Tour" turnira, potom je proveo mesec dana u samoizolaciji u Monte… »
Dimitrov na terenu, ali i o koroni: Virus me je baš pokosio, nimalo nije bilo naivno
Mozzart sport 27.07.2020
"Bude mi dobro, napolju sam pola dana, a onda odjednom moram da se "ugasim". kaže bugarski teniser. Za razliku od Novaka Đokovića, Grigor Dimitrov se ozbiljno napatio sa virusom korona. Da ne ulazimo sada u istoriju zaraze kovidom 19 na Adria Touru i… »
Dimitrov kuka na sav glas: Korona me razvalila i potpuno "ugasila"
Mondo 27.07.2020
Bugarski teniser kaže da i nakon mesec dana mirovanja i dalje oseća posledice preležanog virusa i da još uvek nije spreman za povratak tenisu. Bugarski teniser kaže da i nakon mesec dana mirovanja i dalje oseća posledice preležanog virusa i da još uvek… »
Dimitrov: Sâm 24 sata dnevno, loše misli dolaze...
N1 Info 27.07.2020
Grigor Dimitrov izgubio je na egizibicionom turniru od Felisijana Lopesa i Rišara Gaskea, ali kaže da mu je glavno to što se vratio na teren posle oporavka od koronavirusa. “Pretpostavljam da je drugačije za svakoga. Ja nisam disao dobro, bio sam umoran… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 25 povezanih

POLICIJSKA UPRAVA PIROT: U proteklih sedam dana 10 saobraćajnih nezgoda, dva lica povređena
Pirotske vesti pre 1 satjoš 21 povezana

Fudbaler koji je teško povređen usled udara groma prebačen u Beograd
Telegraf pre 35 minutajoš 14 povezanih