Повезане вести

"Крчка се" незадовољство лекара кроз петицију, кризни штаб позива на јединство

"Крчка се" незадовољство лекара кроз петицију, кризни штаб позива на јединство

Н1 Инфо 28.07.2020
Све чешће се може чути да потписници писма "Уједињени против ковида" трпе притиске због јавно изнетог става. Докторка Саша Љуштина тврди да ју је управо то натерало да да отказ у Клиници за гинекологију и акушерство. У… »
Кисић-Тепавчевић о петицији лекара:Нормално да постоје различита мишљења, у томе нема ништа спектакуларно!

Кисић-Тепавчевић о петицији лекара:Нормално да постоје различита мишљења, у томе нема ништа спектакуларно!

Курир 28.07.2020
БЕОГРАД, 28.јула (Тањуг) - Ми лекари смо навикли у одређеним моментима да имамо другачија мишљења, а у борби против ковид-19 треба да будемо сви уједињени јер другачије не можемо да успемо, истакла је данас помоћница… »
Кисић Тепавчевић: Причала сам са некима од колега који су потписали петицију Уједињени против ковида

Кисић Тепавчевић: Причала сам са некима од колега који су потписали петицију Уједињени против ковида

Данас 28.07.2020
Заменица директора Института за јавно здравље др Милан Јовановић Батут Дарија Кисић Тепавчевић изјавила је да није упозната са случајем лекарке Саше Љуштине која је рекла како је била принуђена да да отказ на Клиници за… »
Кисић без комантара о случају докторке Љуштине

Кисић без комантара о случају докторке Љуштине

Нова 28.07.2020
Заменица директора Института за јавно здравље "Милан Јовановић Батут" Дарија Кисић Тепавчевић изјавила је да није упозната са случајем лекарке Саше Љуштине, која је рекла како је била принуђена да да отказ на Клиници за… »
ДС нуди бесплатну правну помоћ

ДС нуди бесплатну правну помоћ

Нова 28.07.2020
Демократска странка је од данас ставила свој правни тим на располагање лекарима који су потписали петицију за смену Кризног штаба и истрагу навода о заташкавању броја преминулих и заражених од корона вируса, као и свим другим… »
ДС ставља свој правни тим на располагање потписницима апела за смену Кризног штаба

ДС ставља свој правни тим на располагање потписницима апела за смену Кризног штаба

Нови магазин 28.07.2020
Демократска странка (ДС) саопштила је данас да свој правни тим ставља на располагање лекарима и осталим грађанима који су потписали петицију за смену чланова владиног Кризног штаба за сузбијање епидемије корона вируса у Србији… »
ДС нуди помоћ лекарима потписницима петиције

ДС нуди помоћ лекарима потписницима петиције

Нова 28.07.2020
Демократска странка је од данас ставила свој правни тим на располагање лекарима који су потписали петицију за смену Кризног штаба и истрагу навода о заташкавању броја преминулих и заражених од корона вируса, као и свим другим… »
Докторка дала отказ: Нећу да трпим притиске јер сам потписала писмо лекара

Докторка дала отказ: Нећу да трпим притиске јер сам потписала писмо лекара

Радио 021 28.07.2020
Докторка Саша Љуштина, потписница отвореног писма лекара, дала је отказ на Клиници за гинекологију и акушерство Клиничког центра Србије, јер, како каже, не жели да трпи притиске само зато што је рекла своје мишљење. Др… »

Вести дана »