Povezane vesti
Ko je Suflermen, čovek koga proganjaju Vučićevi botovi
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, član kreativnog tima "24 minuta" i "Njuzneta", trenutno se nalazi na udaru SNS botova zbog svog online serijala "Da li me čujete?" u kojima imitira Suflermena, čoveka koji navodno šapuće članovima vladajuće partije i drugim javnim… »
Vučićev sufler kidnapovan
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je delić nove epizode svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu najnovijim pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu. Džiber kidnapovao Suflermena i šapuće predsedniku kako… »
Sufler kidnapovan, pregovori o Kosovu ugroženi zbog džibera
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je delić nove epizode svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu najnovijim pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu. Džiber kidnapovao Suflermena i šapuće predsedniku kako… »
Vesti dana »
U Topoli zapalio komšiji seno, gorela i poljoprivredna mehanizacija - šteta 12 miliona dinara
N1 Info pre 1 satjoš 38 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 23. jul: Sutra ujutru sunčano, popodne oblačno sa kišom
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih
Otežan uvoz naftnih derivata u Srbiju zbog niskog vodostaja Dunava
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Eskalacija sukoba: Napadi na Iran, raketni incidenti i diplomatski pritisci
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 25 povezanih
Uhapšen državljanin Severne Makedonije, koji je kamionom udario vozača saniteta iz Vranja
OK radio pre 4 satijoš 21 povezana