Povezane vesti
Ko je Suflermen, čovek koga proganjaju Vučićevi botovi
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, član kreativnog tima "24 minuta" i "Njuzneta", trenutno se nalazi na udaru SNS botova zbog svog online serijala "Da li me čujete?" u kojima imitira Suflermena, čoveka koji navodno šapuće članovima vladajuće partije i drugim javnim… »
Vučićev sufler kidnapovan
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je delić nove epizode svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu najnovijim pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu. Džiber kidnapovao Suflermena i šapuće predsedniku kako… »
Sufler kidnapovan, pregovori o Kosovu ugroženi zbog džibera
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je delić nove epizode svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu najnovijim pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu. Džiber kidnapovao Suflermena i šapuće predsedniku kako… »
Vesti dana »
Ko je Ilija Srdanović, prvi na Studentskoj listi: Profesor i kardiolog predvodi 250 kandidata
Luftika pre 3 satajoš 13 povezanih
KRIK: Sin Zorana Jankovića dobio državljanstvo Srbije zbog „nacionalnog interesa“, prebivalište mu je kod Nikole Petrovića
Nova ekonomija pre 1 satjoš 4 povezane
Beograd domaćin finala fudbalske Lige Evrope 2029. na stadionu koji se još gradi
BBC News pre 13 minutajoš 27 povezanih
AP: Studenti predali izbornu listu nakon vesele šetnje kroz centar Beograda, aplauz nekoliko hiljada ljudi u znak podrške
N1 Info pre 3 satajoš 4 povezane