Povezane vesti
Ko je Suflermen, čovek koga proganjaju Vučićevi botovi
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, član kreativnog tima "24 minuta" i "Njuzneta", trenutno se nalazi na udaru SNS botova zbog svog online serijala "Da li me čujete?" u kojima imitira Suflermena, čoveka koji navodno šapuće članovima vladajuće partije i drugim javnim… »
Vučićev sufler kidnapovan
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je delić nove epizode svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu najnovijim pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu. Džiber kidnapovao Suflermena i šapuće predsedniku kako… »
Sufler kidnapovan, pregovori o Kosovu ugroženi zbog džibera
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je delić nove epizode svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu najnovijim pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu. Džiber kidnapovao Suflermena i šapuće predsedniku kako… »
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje SAD za nastavak pregovora o kupovini ruskog udela u NIS
N1 Info pre 29 minutajoš 29 povezanih
BLOG UŽIVO: Iran najavio borbu „do potpune pobede“, jutros eksplozije u Tel Avivu
Insajder pre 29 minutajoš 63 povezane
Komesarijat za izbeglice: U NATO bombardovanju poginulo više hiljada ljudi, među njima i 89 dece
Danas pre 54 minutajoš 53 povezane
Gradonačelnik Banjaluke pušten na slobodu posle 15 sati zadržavanja na granici sa Hrvatskom: "Odbijam ponižavanje"
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 30 povezanih