Povezane vesti
Ko je Suflermen, čovek koga proganjaju Vučićevi botovi
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, član kreativnog tima "24 minuta" i "Njuzneta", trenutno se nalazi na udaru SNS botova zbog svog online serijala "Da li me čujete?" u kojima imitira Suflermena, čoveka koji navodno šapuće članovima vladajuće partije i drugim javnim… »
Vučićev sufler kidnapovan
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je delić nove epizode svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu najnovijim pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu. Džiber kidnapovao Suflermena i šapuće predsedniku kako… »
Sufler kidnapovan, pregovori o Kosovu ugroženi zbog džibera
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je delić nove epizode svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu najnovijim pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu. Džiber kidnapovao Suflermena i šapuće predsedniku kako… »
Vesti dana »

Građanske inicijative – Policija hitno da prestane sa napadima na građane
ObjektiVa pre 6 satijoš 19 povezanih

NUNS i EFJ traže odgovornost MUP-a zbog napada na novinare tokom protesta u Novom Sadu
Radio 021 pre 20 minutajoš 25 povezanih

Nemci se oporavili od početkog šoka, pa srušili Portugalce: Lo odveo pancere u četvrtfinale
Mondo pre 55 minutajoš 60 povezanih

Piksi: "Stativa Letonije? Kad se nisam srušio... Nemojte misliti da ćemo ovako i protiv Engleske!"
Sportske.net pre 25 minutajoš 87 povezanih