Povezane vesti
Ko je Suflermen, čovek koga proganjaju Vučićevi botovi
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, član kreativnog tima "24 minuta" i "Njuzneta", trenutno se nalazi na udaru SNS botova zbog svog online serijala "Da li me čujete?" u kojima imitira Suflermena, čoveka koji navodno šapuće članovima vladajuće partije i drugim javnim… »
Vučićev sufler kidnapovan
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je delić nove epizode svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu najnovijim pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu. Džiber kidnapovao Suflermena i šapuće predsedniku kako… »
Sufler kidnapovan, pregovori o Kosovu ugroženi zbog džibera
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je delić nove epizode svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu najnovijim pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu. Džiber kidnapovao Suflermena i šapuće predsedniku kako… »
Vesti dana »
Najmanje tri osobe poginule u zemljotresu jačine 7,8 stepeni na Filipinima, izdato upozorenje na cunami
RTV pre 39 minutajoš 5 povezanih
Na današnji dan, 8. jun: Rođen Robert Šuman, umrli Šaban Bajramović, Žorž Sand...
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane
Sunčano i toplo, temperatura do 31 stepen – kakvo nas vreme očekuje narednih dana
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih
Napad na Zaporošku oblast – petoro mrtvih, 14 povređenih; Dron pogodio putnički voz na Krimu, jedna osoba stradala
RTS pre 34 minutajoš 2 povezane