Povezane vesti
Ko je Suflermen, čovek koga proganjaju Vučićevi botovi
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, član kreativnog tima "24 minuta" i "Njuzneta", trenutno se nalazi na udaru SNS botova zbog svog online serijala "Da li me čujete?" u kojima imitira Suflermena, čoveka koji navodno šapuće članovima vladajuće partije i drugim javnim… »
Vučićev sufler kidnapovan
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je delić nove epizode svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu najnovijim pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu. Džiber kidnapovao Suflermena i šapuće predsedniku kako… »
Sufler kidnapovan, pregovori o Kosovu ugroženi zbog džibera
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je delić nove epizode svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu najnovijim pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu. Džiber kidnapovao Suflermena i šapuće predsedniku kako… »
Vesti dana »
Đoković - Alkaraz, uživo: Novak se baš muči, Karlos prvi napravio brejk u trećem setu
Mondo pre 57 minutajoš 23 povezane
Bocan Harčenko: Pregovori o NIS još nisu završeni, ali idu u pravcu koji svima odgovara
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane
Do sada stiglo 1,4 miliona prijava za upis nelegalnih objekata, rok neće biti produžen
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 18 povezanih
U Srbiji danas oblačno i hladno, posle podne i uveče sa susnežicom i snegom
Insajder pre 4 satijoš 19 povezanih