Povezane vesti
Ko je Suflermen, čovek koga proganjaju Vučićevi botovi
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, član kreativnog tima "24 minuta" i "Njuzneta", trenutno se nalazi na udaru SNS botova zbog svog online serijala "Da li me čujete?" u kojima imitira Suflermena, čoveka koji navodno šapuće članovima vladajuće partije i drugim javnim… »
Vučićev sufler kidnapovan
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je delić nove epizode svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu najnovijim pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu. Džiber kidnapovao Suflermena i šapuće predsedniku kako… »
Sufler kidnapovan, pregovori o Kosovu ugroženi zbog džibera
Nova 28.07.2020
Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je delić nove epizode svog Jutjub serijala "Da li me čujete?", posvećenu najnovijim pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Kosovu. Džiber kidnapovao Suflermena i šapuće predsedniku kako… »
Vesti dana »

Biznis.rs: Penzionerima neophodne dugotrajne socijalne mere, a ne ad-hok rešenja
N1 Info pre 17 minutajoš 49 povezanih

NBS naložila bankama da do 15. septembra pripreme ponude povoljnijih kredita
Pressek pre 57 minutajoš 29 povezanih

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 43 minutajoš 23 povezane

Spisak reprezentacije koja će biti rival Srbije: Ovo su im aduti za Eurobasket...
Kurir pre 53 minutajoš 23 povezane