Повезане вести
Максимовић опет у Војводини, жели групну фазу Лиге Европе
Нова 28.07.2020
Фудбалски клуб Војводина потписао је двогодишњи уговор са повратником Новицом Максимовићем, досадашњим играчем Паниониоса. “Јако сам срећан што сам се вратио. О величини клуба не треба много да причам, јер зна се да је један од… »
Лалатовићу испуњена још једна жеља, ново појачање!
Спортске.нет 28.07.2020
Војводина значајно ојачала састав неколико дана пред почетак нове сезоне. Фудбалски клуб Војводина потписао је данас двогодишњи уговор са повратником Новицом Максимовићем, досадашњим играчем Паниониоса. "Јако сам срећан што сам… »
Војводина вратила најбољег играча из сезоне 2015/16
Спортски журнал 28.07.2020
Новица Максимовић је у Војводину дошао као слободан играч и задужио дрес са бројем четири на леђима. После Владимира Ковачевића, још један бивши фудбалер Војводине овог лета се вратио у редове „старе даме“. Потписивањем… »
Војводина са провереним снагама, вратио се љубимац навијача!
Мондо 28.07.2020
Нови "деби" можда већ у петак. Нови "деби" можда већ у петак Војводина враћа проверене снаге! После Владимира Ковачевића, још један бивши фудбалер "лала" вратио се овог лета у клуб. Нови-стари члан црвено-белих је 32-годишњи… »
Воша довела појачање из Белгије: Лалатовић оснажио одбрану Новосађана за мегдане са "вечитима"
Спортал блиц 27.07.2020
Досадашњи фудбалер белгијског Кортријка Владимир Ковачевић потписао је данас двогодишњи уговор са Војводином, саопштено је на сајту Новосађана. Искусни 27-годишњи штопер по трећи пут у каријери носиће дрес клуба у којем је и… »
Вести дана »

ВИДЕО Хрватски тренер киптео од беса: Када је видео шта раде његови играчи на мечу против Влаховића није могао да се смири
Нова пре 32 минутајош 21 повезана

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 17 минутајош 12 повезаних

"Амерички државни секретар Рубио тражио је сусрет са мном": Вучић о решавању питања америчких царина
Мондо пре 1 сатјош 12 повезаних