Povezane vesti
Ferari neće biti konkurentan pre 2022. godine
Nova 28.07.2020
Džon Elkan, prvi čovek Ferarija u Formuli 1, rekao je da taj tim neće biti konkurentan pre 2022. godine. “Postavljamo temelje za konkurentnost i vraćamo se pobedama kada se promene pravila 2022. godine. Ubeđen sam u to. Čeka nas dug put”… »
Elkan: Ferari ponovo konkurentan za dve godine
Dnevnik 28.07.2020
TORINO: Predsednik Ferarija Džon Elkan rekao je danas da će čuveni italijanski tim u Formuli 1 ponovo da bude konkurentan u trci za titulu 2022. godine. "Postavljamo temelje za konkurentnost i vraćamo se pobedama kada se promene pravila 2022. godine… »
Ovo će "ubiti" navijače Ferarija
Mondo 28.07.2020
Prvi čovek slavne italijanske ekipe bio je surovo iskren. Prvi čovek slavne italijanske ekipe bio je surovo iskren Slavni tim Formule 1 Ferari nije osvojio šampionsku titulu od 2007. godine i trofej u konkurenciji konstruktora od 2008, a čini se i da… »
Ferari se predao
Vesti online 28.07.2020
Predsednik Ferarija Džon Elkan izjavio je da njegov tim neće biti dovoljno kompetitivan pre 2022. godine. Elkan je takođe istakao da ima „potpuno poverenje“ u prvog čoveka ekipe Matiju Binota. Ferari je loše počeo novu sezonu, a i prethodnih… »
Ferari neće biti konkurentan pre 2022. godine
Sportski žurnal 28.07.2020
Prvi čovek ekipe Ferarija u Formuli jedan Džon Elkan rekao je da taj tim neće biti konkurentan pre 2022. godine. "Postavljamo temelje za konkurentnost i vraćamo se pobedama kada se promene pravila 2022. godine. Ubeđen sam u to. Čeka nas dug put"… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 4 satijoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 4 satijoš 2 povezane