Povezane vesti
Raskinula s dečkom zbog džehverovićeve: Tviterom se širi šok poruka, a sad je na nju odgovorila i teodora! (Foto)
Kurir 28.07.2020
Tviterom se širi poruka da je jedna devojka raskinula sa dečkom jer je "lajkovao" fotografije Teodore Džehverović. Mnoge devojke tada su se složile sa "tvitom" koji je objavljen, pa po svemu sudeći, malo njih voli pevačicu. Ona je rešila da na prozivke… »
On živi kod mene, a Miljana dolazi da ga viđa: Marija Kulić otkrila istinu o odrastanju malog Željka, pa šokirala mnoge!
Kurir 28.07.2020
Željko Kulić, Miljanin sin, juče je proslavio drugi rođendan, te je tim povodom Marija Kulić otkrila nešto što je zapanjilo mnoge. Naime, prema njenom priznanju, unuk živi sa njom, dok ga majka posećuje. "Željko živi kod mene. Siniša i ja smo ga vodili… »
Vesti dana »

Mirnić: Sedmoro teže povređenih u udesu kod Sremske Mitrovice u stabilnom stanju; Nedimović: U Sremskoj Mitrovici 20. oktobra Dan žalosti
RTV pre 10 minutajoš 67 povezanih

Oblačno jutro i kiša u većem delu Srbije, popodne razvedravanje
Serbian News Media pre 53 minutajoš 25 povezanih

Paunovićeva: Nadam se da će Zakon o jedinstvenom biračkom spisku biti pred poslanicima početkom novembra
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih

Cure detalji o razgovoru Trampa i Zelenskog: Ukrajinci u Belu kuću doneli karte sa metama u Rusiji
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih

Republika srpska odlučila: Ana Trišić Babić biće predložena za v. d. predsednice RS
Kurir pre 5 satijoš 10 povezanih