Povezane vesti
Kon: Ne očekujem vakcinu ove godine
Radio 021 28.07.2020
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon kaže da ne očekuje vakcinu protiv korona virusa ove godine. "Volim da budem optimista, ali nažalost imam određeno iskustvo. To kada kažu dolazi vakcina i onda ti pošalju par desetina hiljada i ti jedino što… »
Kon: Ne očekujem vakcinu ove godine
Nova 28.07.2020
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon kaže da ne očekuje vakcinu protiv koronavirusa ove godine. “Volim da budem optimista, ali nažalost imam određeno iskustvo. To kada kažu dolazi vakcina i onda ti pošalju par desetina hiljada i ti jedino što… »
Kon o vakcini: Veliki broj ljudi se lomi, evo šta će presuditi
Mondo 28.07.2020
"Postoji veliki broj ljudi koji nisu sigurni da li bi primili vakcinu", kaže član Kriznog štaba Republike Srbije. "Postoji veliki broj ljudi koji nisu sigurni da li bi primili vakcinu", kaže član Kriznog štaba Republike Srbije Član Kriznog štaba dr… »
Vesti dana »

Ombudsman u Okružnom zatvoru u Novom Sadu razgovarao s pritvorenim učesnicima protesta
Novi magazin pre 2 satajoš 42 povezane

Milivojević (DS): Više javno tužilaštvo u Novom Sadu odmah da sasluša Anu Brnabić
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane

JZO privela i italijanskog IT stručnjaka u garažu Vlade: "Tamo je vladala divljačka atmosfera"
Radio 021 pre 2 satajoš 4 povezane

Poziv na protest u Beogradu 19, avgusta, "Sve smo mi Nikolina"
Novi magazin pre 1 satjoš 24 povezane