Повезане вести
Пуповац: Треба градити поруку мира
РТС 29.07.2020
Председник Самосталне демократске српске странке Милорад Пуповац изјавио је да још није донета одлука да ли ће представник Срба у Хрватској присуствовати обележавању 25. годишњице Олује у Книну, да се о томе још разговара, али… »
Милошевић: Следеће недеље ћу знати да ли идем на обележавање "Олује"
РТС 29.07.2020
Потпредседник хрватске Владе Борис Милошевић из Самосталне демократске српске странке (СДСС), каже да одлука о његовом одласку на прославу годишњице акције "Олуја" још није донета, али да је спреман на сваки гест који би… »
Милошевић о одласку на прославу „Олује”: Имам желудац за сваки гест који би побољшао статус Срба
Политика 29.07.2020
ЗАГРЕБ – Потпредседник хрватске Владе Борис Милошевић из Самосталне демократске српске странке (СДСС), изјавио је у уторак увече да одлука о његовом одласку на прославу годишњице акције „Олуја” још није донета, али да је… »
Борис Милошевић о прослави годишњице олује: Ако је мој долазак гест, имам желудац за сваки гест
Курир 29.07.2020
Потпредседник хрватске Владе Борис Милошевић из Самосталне демократске српске странке (СДС С), изјавио је у уторак увече да одлука о његовом одласку на прославу годишњице акције "Олуја" још није донета, али да је спреман на… »
Имам желудац за све: Милошевић открио шта мисли о одласку на прославу Олује
Вечерње новости 28.07.2020
Потпредседник хрватске Владе Борис Милошевић из Самосталне демократске српске странке (СДС С), изјавио је вечерас да одлука о његовом одласку на прославу годишњице акције ''''Олуја'''' још није донета, али да је спреман на… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Ево ко су шкаљарци рањени у Никшићу, хапшени због страховите туче: летеле чаше, флаше, па севнуо и нож
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Апелациони суд у Београду: Јоца Амстердам пуштен на условну слободу
Данас пре 21 минутајош 1 повезана