Повезане вести
Модерна: Цена вакцине омогућиће широку доступност
Нова 29.07.2020
Америчка биотехнолошка компанија "Модерна" саопштила је данас да планира да цена њене експерименталне вакцине против коронавируса буде толика да осигурава широку доступност. Из компаније пручују и да не намеравању да спроводе… »
Колико ће коштати вакцина против короне?
Мондо 29.07.2020
Од 4 до 60 долара, зависно од "дубине џепа" државе. Од 4 до 60 долара, зависно од "дубине џепа" државе. Вакцине против вируса корона на америчком тржишту коштаће од 39 до 60 долара по дози, мада неке компаније обећавају и… »
Објављено колико ће коштати вакцина против Цовид-19
Радио 021 29.07.2020
Фармацеутска компанија Модерна планира да продаје стандардну дозу вакцине против вируса корона по цени од 50 до 60 долара, што је више од цене вакцине које ће продавати Пфизер и БиоНТецх, објавио је лист "Финанциал Тимес"… »
Модерна ће продавати вакцину по цијени од 50 до 60 долара
Ал Јазеера 29.07.2020
Предложена цијена Модерне виша је од цијене вакцине коју ће продавати Пфизер и БиоНТецх. Фармацеутска компанија Модерна планира продавати стандардну дозу вакцине против корона вируса по цијени од 50 до 60 долара, што је за око 11… »
Вести дана »

Синдикати културе предали Министарству финансија захтеве у вези са својим зарадама
Бета пре 7 сатијош 15 повезаних

Трамп са Зеленским: “Волим да решавам ратове, ово ће ми бити девети”
Вести онлине пре 5 минутајош 182 повезане

Обрадовић после рушења Реала: "Добра Сферопулосова селекција, немогуће да ја нешто себе истичем"
Спортске.нет пре 55 минутајош 61 повезана

Стојковић: Била ми је част и привилегија, остајем уз тим, земљу и наш народ
Спортски журнал пре 1 сатјош 48 повезаних