Povezane vesti

Beba u niškom Kliničkom centru negativna na kovid-19

Beba u niškom Kliničkom centru negativna na kovid-19

Politika 29.07.2020
Beba čija je majka pre dve noći preminula nakon porođaja u Kliničkom centru Niš, negativna je na virus kovid 19 i nalazi se na respiratoru na intezivnoj nezi Dečje interne klinike, rečeno je Tanjugu u toj zdravstvenoj ustanovi. „Beba je životno… »
Beba čija je majka preminula nakon porođaja negativna na koronu

Beba čija je majka preminula nakon porođaja negativna na koronu

Radio 021 29.07.2020
Beba teška samo 920 grama, čija je majka u Kliničkom centru Niš pre dva dana preminula odmah nakon porođaja, negativna je na korona virus, prenosi Blic. "Ona je negativna, na respiratoru je i na intenzivnoj nezi Dečje interne klinike. Njeno stanje… »
Ovo je Beba heroj iz niša! Mališan je na porođaju ostao bez mame, ima samo 920 grama, ali se ne predaje (video)

Ovo je Beba heroj iz niša! Mališan je na porođaju ostao bez mame, ima samo 920 grama, ali se ne predaje (video)

Blic 29.07.2020
Mališan od samo 920 grama, čija je majka u Kliničkom centru Niš pre dva dana preminula odmah nakon porođaja, nalazi se na respiratoru, ali je u stabilnom stanju i 24 časa pod budnom pažnjom lekara. Ono što je doktore dodatno ohrabrilo bio je… »
Oglasio se Suprug preminule porodilje iz Vranja: Tuga, ljudi, otide mi duša moja foto

Oglasio se Suprug preminule porodilje iz Vranja: Tuga, ljudi, otide mi duša moja foto

Kurir 29.07.2020
Tuga, ljudi, ode mi duša moja, napisao je ispod zajedničke fotografije Branislav Ivanović, Suprug trudnice iz Vranja, Brankice G. (34), koja je u utorak posle porođaja, preminula u Kliničkom centru Niš, oglasio se na fejsbuku potresnom porukom koja… »
Stigao rezultat testa na koronu! Zna se stanje bebe čija je mama preminula

Stigao rezultat testa na koronu! Zna se stanje bebe čija je mama preminula

Mondo 29.07.2020
B.I. (34), koja je sa sumnjom na kovid bila na respiratoru u KC Niš, preminula je u ponedeljak uveče, nakon porođaja u sedmom mesecu trudoće. Sada se znaju i rezultati testa bebe. B.I. (34), koja je sa sumnjom na kovid bila na respiratoru u KC Niš… »
"Vreme ne leči, samo uči da živiš s: Bolom..." Potresna poruka supruga porodilje koja je preminula na respiratoru nakon…

"Vreme ne leči, samo uči da živiš s: Bolom..." Potresna poruka supruga porodilje koja je preminula na respiratoru nakon…

Blic 29.07.2020
Branislav I, suprug Brankice G. koja je preminula u KC Niš u ponedeljak uveče nakon porođaja u sedmom mesecu trudnoće dok se nalazila na respiratoru zbog sumnje na korona virus, očajan je zbog nenadoknadivog gubitka supruge, što je podelio i sa… »
"Samo da mi sin bude dobro": Potresno svedočenje supruga preminule trudnice: Ne znam ni kako se zarazila...

"Samo da mi sin bude dobro": Potresno svedočenje supruga preminule trudnice: Ne znam ni kako se zarazila...

Blic 29.07.2020
Brankica I. rodom iz Kumanova (34), koja je sa sumnjom na kovid bila na respiratoru u KC Niš, preminula je u ponedeljak uveče, nakon porođaja, u sedmom mesecu trudnoće. Njen suprug Branislav I. iz Vranja, neutešan je i kratko je za "Novosti" rekao da… »
Bolne reči supruga preminule porodilje iz Vranja: Ne znam šta me snašlo, mnogo mi je teško

Bolne reči supruga preminule porodilje iz Vranja: Ne znam šta me snašlo, mnogo mi je teško

Telegraf 29.07.2020
B. I. je rodom iz Kumanova, par se venčao prošle godine i svi su se radovali prinovi. B. I., rodom iz Kumanova (34), koja je sa sumnjom na kovid bila na respiratoru u KC Niš, preminula je u ponedeljak uveče, nakon porođaja u sedmom mesecu trudoće… »
Poznato stanje bebe iz Vranja čija je mama preminula nakon porođaja: Stigao rezultat testa na koronu

Poznato stanje bebe iz Vranja čija je mama preminula nakon porođaja: Stigao rezultat testa na koronu

Telegraf 29.07.2020
Dete je stabilno, u inkubatoru je i na mehaničkoj ventilaciji. Dečak koji je preksinoć rođen u 27 nedelji trudnoće, kojem je majka preminula odmah nakon porođaja, negativan je na korona virus, potvrđeno je u niškom Kliničkom centru. - Stigao je… »

Vesti dana »