Повезане вести

Беба у нишком Клиничком центру негативна на ковид-19

Беба у нишком Клиничком центру негативна на ковид-19

Политика 29.07.2020
Беба чија је мајка пре две ноћи преминула након порођаја у Клиничком центру Ниш, негативна је на вирус ковид 19 и налази се на респиратору на интезивној нези Дечје интерне клинике, речено је Тањугу у тој здравственој установи… »
Беба чија је мајка преминула након порођаја негативна на корону

Беба чија је мајка преминула након порођаја негативна на корону

Радио 021 29.07.2020
Беба тешка само 920 грама, чија је мајка у Клиничком центру Ниш пре два дана преминула одмах након порођаја, негативна је на корона вирус, преноси Блиц. "Она је негативна, на респиратору је и на интензивној нези Дечје интерне… »
Ово је Беба херој из ниша! Малишан је на порођају остао без маме, има само 920 грама, али се не предаје (видео)

Ово је Беба херој из ниша! Малишан је на порођају остао без маме, има само 920 грама, али се не предаје (видео)

Блиц 29.07.2020
Малишан од само 920 грама, чија је мајка у Клиничком центру Ниш пре два дана преминула одмах након порођаја, налази се на респиратору, али је у стабилном стању и 24 часа под будном пажњом лекара. Оно што је докторе додатно… »
Огласио се Супруг преминуле породиље из Врања: Туга, људи, отиде ми душа моја фото

Огласио се Супруг преминуле породиље из Врања: Туга, људи, отиде ми душа моја фото

Курир 29.07.2020
Туга, људи, оде ми душа моја, написао је испод заједничке фотографије Бранислав Ивановић, Супруг труднице из Врања, Бранкице Г. (34), која је у уторак после порођаја, преминула у Клиничком центру Ниш, огласио се на фејсбуку… »
Стигао резултат теста на корону! Зна се стање бебе чија је мама преминула

Стигао резултат теста на корону! Зна се стање бебе чија је мама преминула

Мондо 29.07.2020
Б.И. (34), која је са сумњом на ковид била на респиратору у КЦ Ниш, преминула је у понедељак увече, након порођаја у седмом месецу трудоће. Сада се знају и резултати теста бебе. Б.И. (34), која је са сумњом на ковид била на… »
"Време не лечи, само учи да живиш с: Болом..." Потресна порука супруга породиље која је преминула на респиратору након што је…

"Време не лечи, само учи да живиш с: Болом..." Потресна порука супруга породиље која је преминула на респиратору након што је…

Блиц 29.07.2020
Бранислав И, супруг Бранкице Г. која је преминула у КЦ Ниш у понедељак увече након порођаја у седмом месецу трудноће док се налазила на респиратору због сумње на корона вирус, очајан је због ненадокнадивог губитка супруге, што… »
"Само да ми син буде добро": Потресно сведочење супруга преминуле труднице: Не знам ни како се заразила...

"Само да ми син буде добро": Потресно сведочење супруга преминуле труднице: Не знам ни како се заразила...

Блиц 29.07.2020
Бранкица И. родом из Куманова (34), која је са сумњом на ковид била на респиратору у КЦ Ниш, преминула је у понедељак увече, након порођаја, у седмом месецу трудноће. Њен супруг Бранислав И. из Врања, неутешан је и кратко је… »
Познато стање бебе из Врања чија је мама преминула након порођаја: Стигао резултат теста на корону

Познато стање бебе из Врања чија је мама преминула након порођаја: Стигао резултат теста на корону

Телеграф 29.07.2020
Дете је стабилно, у инкубатору је и на механичкој вентилацији. Дечак који је прексиноћ рођен у 27 недељи трудноће, којем је мајка преминула одмах након порођаја, негативан је на корона вирус, потврђено је у нишком Клиничком… »
Болне речи супруга преминуле породиље из Врања: Не знам шта ме снашло, много ми је тешко

Болне речи супруга преминуле породиље из Врања: Не знам шта ме снашло, много ми је тешко

Телеграф 29.07.2020
Б. И. је родом из Куманова, пар се венчао прошле године и сви су се радовали принови. Б. И., родом из Куманова (34), која је са сумњом на ковид била на респиратору у КЦ Ниш, преминула је у понедељак увече, након порођаја у… »

Вести дана »