Повезане вести

Пленковић критиковао Милановића на Твитеру, председник Хрватске одговорио: То је сигурно написао неки његов јазавац

Пленковић критиковао Милановића на Твитеру, председник Хрватске одговорио: То је сигурно написао неки његов јазавац

Курир 29.07.2020
Председник Хрватске Зоран Милановић каже да не може да схвати да је премијер Андреј Пленковић написао "такву глупост", коментаришући критике које је премијер на Твитеру изнео на његов рачун. Каже, међšутим, и да је уверен да… »
Пленковић: Милановићу је досадно

Пленковић: Милановићу је досадно

РТС 29.07.2020
Председник владе Хрватске Андреј Пленковић рекао је како му се чини да је "предсједнику државе Зорану Милановићу мало досадно", осврнувши се тиме на његове коментаре да је Национални штаб Цивилне заштите неуставан те да је сабор… »
Пленковић о Милановићу: Чини ми се да је он тек схватио на каквој је дужности

Пленковић о Милановићу: Чини ми се да је он тек схватио на каквој је дужности

Вечерње новости 29.07.2020
ПРЕМИЈЕР Хрватске Андреј Пленковић одговорио је на јучерашње поруке председника Зорана Милановића, који је коментарисао премијерову изјаву да "рециклира ствари око Националног штаба". "Мени се чини да је он тек сада схватио на… »
Хрватски председник и премијер се дохватили за гуше!

Хрватски председник и премијер се дохватили за гуше!

Ало 29.07.2020
Премијер Хрватске Андреј Пленковић одговорио је на јучерашње поруке председника Зорана Милановића, који је коментарисао премијерову изјаву да "рециклира ствари око Националног штаба". "Мени се чини да је он тек сада схватио на… »
"Милановић је тек сад схватио на каквој је дужности": Севају варнице између Пленковића и председника

"Милановић је тек сад схватио на каквој је дужности": Севају варнице између Пленковића и председника

Телеграф 29.07.2020
Председник и премијер Хрватске путем медија "размењују пацке" Премијер Хрватске Андреј Пленковић одговорио је на јучерашње поруке председника Зорана Милановића, који је коментарисао премијерову изјаву да "рециклира ствари око… »

Вести дана »