Povezane vesti
Oglasio se Noko pred Beograd: Evo šta je novi centar Zvezde poručio navijačima! /video/
Sportal blic 29.07.2020
KK Crvena zvezda bio je veoma aktivan u prelaznom roku, a jedna od prvih akvizicija za novu sezonu bio je doskorašnji centar berlinske Albe Lendri Noko. Snažni centar je imao veoma zapaženu sezonu u ABA ligi i prvenstvu Nemačke gde je sa Albom uspeo… »
Nokova poruka zvezdašima: Biće veoma zabavno, čuo sam mnogo o navijačima
Mozzart sport 29.07.2020
"Veoma sam uzbuđen što dolazim u takav sjajan tim" Crvena zvezda bila je veoma aktivna u ovom prelaznom roku, a jedna od prvih akvizicija za novu sezonu bio je doskorašnji centar berlinske Albe Lendri Noko. Snažni centar je imao veoma zapaženu sezonu… »
Noko: Čuo sam mnogo toga o navijačima, jedva čekam
N1 Info 29.07.2020
Kamerunski košarkaš Lendri Noko obratio se navijačima Crvene zvezde, u čijem dresu će igrati naredne sezone. Noko u klub sa Malog Kalemegdana stiže iz berlinske Albe, a navijačima crveno-belog kluba obratio se putem klupskog instagrama. "Veoma sam… »
Vesti dana »

Građani i studenti održali 15 minuta tišine ispred blokirane zgrade RTV u Novom Sadu
Beta pre 10 satijoš 57 povezanih

Mup: o incidentu ispred zgrade RTS: Tužilaštvu će biti dostavljeni svi službeni snimci i snimci sa društvenih mreža
Blic pre 1 satjoš 92 povezane

Gotova blokada RTS-a i RTV-, građani oko Pionirskog parka skandiraju "Javi se ćaci" (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 49 povezanih

Studenti blokirali raskrsnicu u Nišu u znak podrške studentima koji blokiraju RTS
Nova pre 6 satijoš 9 povezanih

Tramp Mlađi stigao moćnim avionom u Srbiju: Pogledajte luksuznu zver koja razvija brzinu od 900 km/h (Foto)
Mondo pre 5 satijoš 36 povezanih