Povezane vesti
Oglasio se Noko pred Beograd: Evo šta je novi centar Zvezde poručio navijačima! /video/
Sportal blic 29.07.2020
KK Crvena zvezda bio je veoma aktivan u prelaznom roku, a jedna od prvih akvizicija za novu sezonu bio je doskorašnji centar berlinske Albe Lendri Noko. Snažni centar je imao veoma zapaženu sezonu u ABA ligi i prvenstvu Nemačke gde je sa Albom uspeo da… »
Nokova poruka zvezdašima: Biće veoma zabavno, čuo sam mnogo o navijačima
Mozzart sport 29.07.2020
"Veoma sam uzbuđen što dolazim u takav sjajan tim" Crvena zvezda bila je veoma aktivna u ovom prelaznom roku, a jedna od prvih akvizicija za novu sezonu bio je doskorašnji centar berlinske Albe Lendri Noko. Snažni centar je imao veoma zapaženu sezonu u… »
Noko: Čuo sam mnogo toga o navijačima, jedva čekam
N1 Info 29.07.2020
Kamerunski košarkaš Lendri Noko obratio se navijačima Crvene zvezde, u čijem dresu će igrati naredne sezone. Noko u klub sa Malog Kalemegdana stiže iz berlinske Albe, a navijačima crveno-belog kluba obratio se putem klupskog instagrama. "Veoma sam… »
Vesti dana »
Preokret, ovaj moćni američki avion je oboren iznad Irana? Rojters objavio tvrdnje Teherana da je "malo verovatno" da je pilot preživeo, Tramp preti! (foto)
Kurir pre 34 minutajoš 37 povezanih
Astronauti Artemis II napustili Zemljinu orbitu, putuju ka Mesecu
Beta pre 14 minutajoš 20 povezanih