Повезане вести

Распалио страсти, пола ноћи твитовао и: - не брине! Порука новог кошаркаша Партизана шокирала гробаре, он каже да је ово…

Распалио страсти, пола ноћи твитовао и: - не брине! Порука новог кошаркаша Партизана шокирала гробаре, он каже да је ово…

Спортал блиц 30.07.2020
Друштвене мреже су се касно синоћ усијале због поруке на Твитеру новог кошаркаша Партизана Кодија Милер Мекинтајера. Он каже “”... О чему се ради? У среду се појавила његова објава са текстом навијачке песме Црвене звезде!? Ово… »
Гробари полудели, али Код мирно каже за мондо: Нисам ја, знам где сам дошао

Гробари полудели, али Код мирно каже за мондо: Нисам ја, знам где сам дошао

Мондо 30.07.2020
Усијале су се друштвене мреже од наводне поруке Кодија Милер-Мекинтајера, који инсистира да је све фотошоп. Усијале су се друштвене мреже од наводне поруке Кодија Милер-Мекинтајера, који инсистира да је све фотошоп Коди… »
Неверица на Твитеру: Новајлија Партизана Милер-Мекинтајер окачио песму "делија", црно-бели побеснели

Неверица на Твитеру: Новајлија Партизана Милер-Мекинтајер окачио песму "делија", црно-бели побеснели

Спортал блиц 29.07.2020
Чуда се дешавају на Твитеру, а једно је недавно разбеснело навијаче Партизана - главни актер био је новајлија Коди Милер-Мекинтајер. Амерички бек је овог лета појачао , а онда се у среду појавила његова објава на поменутој… »

Вести дана »