Povezane vesti
"Hoćete da znate šta sam radila u Švici? Radila sam na crno, bila sam raspuštena": Milicu prozvali da je sponzoruša, pa…
Blic 30.07.2020
Milica Kemez, doskorašnja zadrugarka, odlučila je da se oglasi javno nakon što su se pojavili navodi da je bila u vezi sa čovekom koji joj je obezbedio kozmetički salon, koji se nalazio u njenom vlasništvu. Milica je svojevremeno živela u… »
Radila sam na crno, igrala i popila sa njima: Kemezovu napali da je bila sponzoruša, a ona iznela šok detalje prošlosti!
Kurir 30.07.2020
Milica Kemez se oglasila na Instagramu i objavila poruku koja je mnoge potresla. Naime, pričalo se da je Milica bila u vezi sa čovekom koji joj je obezbedio salon, a ona je sada poslala jasnu poruku. "Želim da se obratim svima vama koji kažete da ja… »
Vesti dana »

(BLOG) U 18 sati počela blokada Bulevara Kraljice Marije u Kragujevcu (VIDEO)
Glas Šumadije pre 33 minutajoš 20 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 8 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 4 satijoš 16 povezanih

Rusija će udariti "orešnikom"! Odgovor Moskve mogao bi biti masovni raketni napad, sirene za vazdušnu opasnost širom Ukrajine!
Kurir pre 24 minutajoš 42 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice - Protest u Novom Sadu kod Futoške pijace, blokada mostova u Beogradu
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih