Povezane vesti
"Hoćete da znate šta sam radila u Švici? Radila sam na crno, bila sam raspuštena": Milicu prozvali da je sponzoruša, pa…
Blic 30.07.2020
Milica Kemez, doskorašnja zadrugarka, odlučila je da se oglasi javno nakon što su se pojavili navodi da je bila u vezi sa čovekom koji joj je obezbedio kozmetički salon, koji se nalazio u njenom vlasništvu. Milica je svojevremeno živela u Švajcarskoj, a… »
Radila sam na crno, igrala i popila sa njima: Kemezovu napali da je bila sponzoruša, a ona iznela šok detalje prošlosti!
Kurir 30.07.2020
Milica Kemez se oglasila na Instagramu i objavila poruku koja je mnoge potresla. Naime, pričalo se da je Milica bila u vezi sa čovekom koji joj je obezbedio salon, a ona je sada poslala jasnu poruku. "Želim da se obratim svima vama koji kažete da ja imam… »
Vesti dana »
Pogledajte hapšenje policajaca zbog nestanka Kekinog čoveka! Evo šta im se sastavlja na teret u slučaju Aleksandra Nešovića (video)
Kurir pre 52 minutajoš 78 povezanih
Incident kod Pravnog fakulteta: Vozilo udarilo starijeg muškarca koji je blokirao raskrsnicu, okupljeni mu razlupali automobil
Blic pre 47 minutajoš 76 povezanih
Dukić i Borzaš jasni posle trijumfa u Čairu: Moglo je da bude i ubedljivije
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
Hepatitis A otkriven u zamrznutom voću iz Požege: nadležne službe pokrenule kontrole
Glas Zapadne Srbije pre 7 satijoš 27 povezanih