Povezane vesti
Bjelorusija optužuje: Plaćenici grupe Wagner planirali 'terorističe akte'
Al Jazeera 30.07.2020
U Bjelorusiji su uhapšena 33 ruska državljanina, za koje se navodi da su članovi grupe privatnih vojnih plaćenika Wagner. Bjelorusija vjeruje da je grupa od više od 30 osumnjičenih ruskih plaćenika, koji su uhapšeni u toj zemlji, planirala da izvrši… »
Minsk: Ruski plaćenici planirali terorističke akte
RTS 30.07.2020
Belorusija sumnja da je grupa od više od 30 osumnjičenih ruskih plaćenika, koji su uhapšeni u toj zemlji, planirala da izvrši "terorističke akte" u toj zemlji, izjavio je državni sekretar beloruskog Saveta bezbednosti Andrej Raukov. Ambasador Rusije u… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 19 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Prvi intervju Stanije Dobrojević: Progovorila o Asminu i Maji, pa otkrila šta joj je majka rekla
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih
Pred nama promenljiv letnji dan, uz lokalne pljuskove i grmljavinu, do 33 stepena
N1 Info pre 29 minutajoš 9 povezanih
Nove tenzije na Bliskom istoku: Evropska aviokompanija obustavila letove ka Dubaiju i Rijadu
Mondo pre 14 minutajoš 8 povezanih