Повезане вести
Вучић: Био сам изненађен изјавом Хотија да се у Бриселу пише некакав споразум (видео)
Блиц 30.07.2020
Изненадила ме изјава Авдулаха Хотија да се у Бриселу пише некакав споразум, каже председник Србије Александар Вучић. Он је тако прокоментарисао писање појединих медија да ће данас у Бриселу, где се одржава технички дијалог… »
Вучић: Био сам изненађен изјавом Хотија да је Бриселу почео да се пише некакав споразум, што нико из Брисела није демантовао…
Вечерње новости 30.07.2020
ПРЕДСЕДНИК Републике Србије Александар Вучић обратио се данас јавности. Вучић је на почетку изјавио да је Србија прихватила да суштински учествује у дијалогу под покровитељством ЕУ, а како би се решили вишевековни проблеми у… »
Вучић изненађен изјавом Хотија: Тражићемо да се разговара о ЗСО
Данас 30.07.2020
Председник Србије каже да је делегација коју предводи Марко Ђурић спремна за разговор у Бриселу Изненађен сам изјавом Авдулаха Хотија о споразуму. Ништа о томе не знамо. Тражићемо да се разговара о неиспуњавању онога што је… »
Вучић: Изненађен сам, не знам ништа о коначном споразуму
Нова 30.07.2020
Суштина политике Србије је очување мира и стабилности за наше грађане и цео регион, рекао је председник Александар Вучић у обраћању грађанима из председништва Србије. “У складу са тим, ми смо прихватили да суштински учествујемо… »
Вучић: Не знамо ништа о завршном споразуму, разговараћемо о темама које су на столу
Бета 30.07.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је изненадјен изјавом косовског премијера Авдулаха Хотија да се у Бриселу пише завршни споразум и рекао да српска страна о томе ништа не зна. На конференцији за новинаре у… »
Вучић о дијалогу: Ми ништа не знамо о писању завршног споразма у Бриселу
РТС 30.07.2020
Председник Србије Александар Вучић каже да што се тиче Косова и Метохије пред Србијом нису једноставни и лаки дани. Александар Вучић је током обраћања јавности рекао да ће Србија у дијалогу Београда и Приштине покушати да сачува… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 8 сатијош 1 повезана