Povezane vesti
Vučić: Bio sam iznenađen izjavom Hotija da se u Briselu piše nekakav sporazum (video)
Blic 30.07.2020
Iznenadila me izjava Avdulaha Hotija da se u Briselu piše nekakav sporazum, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tako prokomentarisao pisanje pojedinih medija da će danas u Briselu, gde se održava tehnički dijalog između Beograda i Prištine… »
Vučić iznenađen izjavom Hotija: Tražićemo da se razgovara o ZSO
Danas 30.07.2020
Predsednik Srbije kaže da je delegacija koju predvodi Marko Đurić spremna za razgovor u Briselu Iznenađen sam izjavom Avdulaha Hotija o sporazumu. Ništa o tome ne znamo. Tražićemo da se razgovara o neispunjavanju onoga što je potpisano u aprilu 2013… »
Vučić: Iznenađen sam, ne znam ništa o konačnom sporazumu
Nova 30.07.2020
Suština politike Srbije je očuvanje mira i stabilnosti za naše građane i ceo region, rekao je predsednik Aleksandar Vučić u obraćanju građanima iz predsedništva Srbije. “U skladu sa tim, mi smo prihvatili da suštinski učestvujemo u dijalogu pod… »
Vučić: Ne znamo ništa o završnom sporazumu, razgovaraćemo o temama koje su na stolu
Beta 30.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je iznenadjen izjavom kosovskog premijera Avdulaha Hotija da se u Briselu piše završni sporazum i rekao da srpska strana o tome ništa ne zna. Na konferenciji za novinare u Predsedništvu Srbije, Vučić… »
Vučić o dijalogu: Mi ništa ne znamo o pisanju završnog sporazma u Briselu
RTS 30.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da što se tiče Kosova i Metohije pred Srbijom nisu jednostavni i laki dani. Aleksandar Vučić je tokom obraćanja javnosti rekao da će Srbija u dijalogu Beograda i Prištine pokušati da sačuva poziciju iskrenog… »
Vesti dana »
Srbija na udaru hladnog talasa! Objavljena prognoza za celu nedelju i mnogi će se uhvatiti za glavu: Prvo stižu pljuskovi sa grmljavinom, a onda i sneg!
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Tramp: Energetsko primirje između Rusije i Ukrajine odmah stupa na snagu
Euronews pre 9 minutajoš 70 povezanih
Studentska lista optužila RIK i ministarstva za opstrukciju glasanja dijaspore, najavila žalbu Upravnom sudu
Insajder pre 4 satijoš 10 povezanih
Sve spremno za štampanje glasačkih listića: Ljubičasta boja, 3 formata, 29 jezika i 18 izbornih lista
Nedeljnik pre 2 satajoš 24 povezane