Povezane vesti
Vučić: Bio sam iznenađen izjavom Hotija da se u Briselu piše nekakav sporazum (video)
Blic 30.07.2020
Iznenadila me izjava Avdulaha Hotija da se u Briselu piše nekakav sporazum, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je tako prokomentarisao pisanje pojedinih medija da će danas u Briselu, gde se održava tehnički dijalog između Beograda i… »
Vučić: Bio sam iznenađen izjavom Hotija da je Briselu počeo da se piše nekakav sporazum, što niko iz Brisela nije…
Večernje novosti 30.07.2020
PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas javnosti. Vučić je na početku izjavio da je Srbija prihvatila da suštinski učestvuje u dijalogu pod pokroviteljstvom EU, a kako bi se rešili viševekovni problemi u najboljem interesu i… »
Vučić iznenađen izjavom Hotija: Tražićemo da se razgovara o ZSO
Danas 30.07.2020
Predsednik Srbije kaže da je delegacija koju predvodi Marko Đurić spremna za razgovor u Briselu Iznenađen sam izjavom Avdulaha Hotija o sporazumu. Ništa o tome ne znamo. Tražićemo da se razgovara o neispunjavanju onoga što je potpisano u aprilu… »
Vučić: Iznenađen sam, ne znam ništa o konačnom sporazumu
Nova 30.07.2020
Suština politike Srbije je očuvanje mira i stabilnosti za naše građane i ceo region, rekao je predsednik Aleksandar Vučić u obraćanju građanima iz predsedništva Srbije. “U skladu sa tim, mi smo prihvatili da suštinski učestvujemo u dijalogu… »
Vučić: Ne znamo ništa o završnom sporazumu, razgovaraćemo o temama koje su na stolu
Beta 30.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je iznenadjen izjavom kosovskog premijera Avdulaha Hotija da se u Briselu piše završni sporazum i rekao da srpska strana o tome ništa ne zna. Na konferenciji za novinare u Predsedništvu Srbije… »
Vučić o dijalogu: Mi ništa ne znamo o pisanju završnog sporazma u Briselu
RTS 30.07.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da što se tiče Kosova i Metohije pred Srbijom nisu jednostavni i laki dani. Aleksandar Vučić je tokom obraćanja javnosti rekao da će Srbija u dijalogu Beograda i Prištine pokušati da sačuva poziciju… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane