Повезане вести

Стигла потврда: Један од најмлађих дебитаната у историји Војводине на позајмици у Инђији!

Стигла потврда: Један од најмлађих дебитаната у историји Војводине на позајмици у Инђији!

Хот спорт 30.07.2020
Млади фудбалер Војводине Михајло Нешковић (20) наредну полусезону провешће на позајмици у екипи Инђије. Нешковић је раније био члан млађих категорија Војводине, а за први тим је дебитовао у сезони 2016/17, као један од најмлађих… »
Маркец: "Здјелар играч за 'лиге петице', сан ми је Партизан - Ливерпул"

Маркец: "Здјелар играч за 'лиге петице', сан ми је Партизан - Ливерпул"

Спортске.нет 30.07.2020
Лазар Марковић говорио је за сајт клуба пред старт нове сезоне. Момак који је у Партизану освојио две титуле (2012, 2013), одиграо 115 утакмица и постигао двадесет шест голова и за којег шеф Милошевић каже да је највеће појачање… »
Да ли ће Партизан успети да га задржи: Маркец открио који фудбалер црно-белих има понуде, а и која му је највећа жеља!

Да ли ће Партизан успети да га задржи: Маркец открио који фудбалер црно-белих има понуде, а и која му је највећа жеља!

Хот спорт 30.07.2020
Свуда пођи, кући дођи. Тако је међу црно-белима у прошлој сезони окарактерисан повратак Лазара Марковића у редове црно-белих. Момак који је у Партизану освојио две титуле (2012, 2013), одиграо 115 утакмица и постигао двадесет… »
Музика за уши навијача Партизана – Лазар Марковић: Спреман сам!

Музика за уши навијача Партизана – Лазар Марковић: Спреман сам!

Моззарт спорт 30.07.2020
„Добро сам одрадио припреме“, каже брзоноги нападач. Највеће појачање за нову сезону Партизан би могао да добије из – својих редова. Очи фанова црно-белих су усмерене на Лазара Марковића, који је блистао на припремама, поготово… »
"Навијам за митра! Волео бих да се Партизан и Ливерпул сретну у Лиги шампиона" Лазар Марковић пуца од самопоуздања пред нову…

"Навијам за митра! Волео бих да се Партизан и Ливерпул сретну у Лиги шампиона" Лазар Марковић пуца од самопоуздања пред нову…

Спортал блиц 30.07.2020
Прошле сезоне у Хумској су повратак Лазара Марковића у црно-бело јато означили као најбитнији трансфер. Момак који је у освојио две титуле (2012, 2013), одиграо 115 утакмица и постигао двадесет шест голова такав епитет је добио… »

Вести дана »