Повезане вести
Ибрахимовић: Ја сам као Бенџамин Батон
Н1 Инфо 30.07.2020
Златан Ибрахимовић, шведски нападач и играч Милана, за два месеца ће напунити 39 година, али то није препрека за рушење рекорда. У среду је остварио нови подухват на гостовању Сампдорији у Ђенови. Постигао је два гола у победи… »
Ибрахимовић: Ја сам као Бенџамин Батон, само што сам увек био млад
Вести онлине 30.07.2020
Године му не сметају и још не намерава да престане да игра фудбал па преговара о новом уговору са Миланом. Иако ће за два месеца напунити 39 година, Златан Ибрахимовић и даље руши рекорде, а синоћ је дошао до новог који ће тешко… »
Златан: Ја сам као Бенџамин Батон
Нова 30.07.2020
Златан Ибрахимовић, нападач Милана, презадовољан је после нова два гола које је постигао у победи "росо-нера" над Сампдоријом у Ђенови (4:1). Искусни шведски нападач, који има 38 година, рекао је за себе да је као “Бенџамин… »
Знате да је он сам по себи необичан: Случај... Ако питате Златана Бенџамин Батон постоји! Презива се Ибрахимовић!
Спортал блиц 30.07.2020
Златан Ибрахимовић је Бенџамин Батон! Швеђанин се после још једне сјајне партије и два гола на меча против Сампдорије (4:1 за Милан) нашалио да није толико стар, већ да са годинама постаје млађи. Ибра у октобру пуни 39 година… »
Вести дана »

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних

Трамп Авганистану: Ако нам не вратите базу лоше ствари ће се догодити
Правда пре 3 сатајош 18 повезаних