Повезане вести

Подигнута оптужница: Заклао девојку у Новом Саду

Подигнута оптужница: Заклао девојку у Новом Саду

Нова 31.07.2020
Више тужилаштво у Новом Саду, подигло је оптужницу против Дејана Дабовића (29) из Херцег Новог због убиства девојке Душанке Јоцовић (25). Он је 28. децембра хладнокрвно заклао у улици Алексе Шантића у Новом Саду. Као разлог… »
Оптужница за убиство: После свађе бившој девојци зарио нож у врат и груди, избо је јер није хтела да му се врати?

Оптужница за убиство: После свађе бившој девојци зарио нож у врат и груди, избо је јер није хтела да му се врати?

Вечерње новости 30.07.2020
ВИШЕ јавно тужилаштво у Новом Саду подигло је оптужницу против црногорског држављанина Дејана Дабовића (28) из Херцег Новог. Он се терети за тешко убиство Душанке Јоцовић (25), родом из истог града, крајем децембра прошле године… »
"Нешто ми је пукло у глави, па сам је заклао": Дејан је зверски убио Душицу усред бела дана у Новом Саду, па покушао да…

"Нешто ми је пукло у глави, па сам је заклао": Дејан је зверски убио Душицу усред бела дана у Новом Саду, па покушао да…

Блиц 30.07.2020
Више тужилаштво у Новом Саду подигло је оптужницу против Дејана Дабовића (29) из Херцег Новог за убиство девојке Душанке Јоцовић (25), крајем прошле године, у Улици Алексе Шантића у Новом Саду. Да подсетимо, у полицији је после… »

Вести дана »