Povezane vesti

Podignuta optužnica: Zaklao devojku u Novom Sadu

Podignuta optužnica: Zaklao devojku u Novom Sadu

Nova 31.07.2020
Više tužilaštvo u Novom Sadu, podiglo je optužnicu protiv Dejana Dabovića (29) iz Herceg Novog zbog ubistva devojke Dušanke Jocović (25). On je 28. decembra hladnokrvno zaklao u ulici Alekse Šantića u Novom Sadu. Kao razlog ubistva naveo je… »
Optužnica za ubistvo: Posle svađe bivšoj devojci zario nož u vrat i grudi, izbo je jer nije htela da mu se vrati?

Optužnica za ubistvo: Posle svađe bivšoj devojci zario nož u vrat i grudi, izbo je jer nije htela da mu se vrati?

Večernje novosti 30.07.2020
VIŠE javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv crnogorskog državljanina Dejana Dabovića (28) iz Herceg Novog. On se tereti za teško ubistvo Dušanke Jocović (25), rodom iz istog grada, krajem decembra prošle godine u Novom Sadu… »
"Nešto mi je puklo u glavi, pa sam je zaklao": Dejan je zverski ubio Dušicu usred bela dana u Novom Sadu, pa pokušao da…

"Nešto mi je puklo u glavi, pa sam je zaklao": Dejan je zverski ubio Dušicu usred bela dana u Novom Sadu, pa pokušao da…

Blic 30.07.2020
Više tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv Dejana Dabovića (29) iz Herceg Novog za ubistvo devojke Dušanke Jocović (25), krajem prošle godine, u Ulici Alekse Šantića u Novom Sadu. Da podsetimo, u policiji je posle hapšenja rekao… »

Vesti dana »