Povezane vesti
"Plašio sam se da se ne ugušim, molio sam da me priključe na kiseonik": Pevač Marko se 19 dana borio sa koronom, smršao sedam…
Blic 31.07.2020
Marko Simičić, pevač "Kao kao benda", borio se sa korona virusom i 19 dana proveo u bolnici. Marko je u jednom trenutku bio priključen na kiseonik, a nakon skoro tri nedelje napustio je bolnicu i oporavlja se kod kuće. - Temperaturu sam dobio početkom… »
Od kašlja mi se ledila krv, mislio sam da ću umreti! Jezova ispovest pevača koji se 19 dana borio za dah u bolnici
Kurir 31.07.2020
Frontmen benda „Kao kao“ Marko Simičić zarazio se koronavirusom, zbog čega je imao ozbiljnih zdravstvenih problema, a koliko mu je bilo loše, svedoči činjenica da je čak 19 dana proveo u bolnici. Marko je u jednom trenutku bio priključen na kiseonik… »
Vesti dana »

Protesti podrške novopazarskim studentima širom Srbije: Policija koristila biber sprej protiv demonstranata u Novom Sadu, sukobi Žandarmerije i građana u Kraljevu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP posle incidenata na Zvezdinoj utakmici: Red na stadionima je odgovornost organizatora
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih