Povezane vesti
"Plašio sam se da se ne ugušim, molio sam da me priključe na kiseonik": Pevač Marko se 19 dana borio sa koronom, smršao sedam…
Blic 31.07.2020
Marko Simičić, pevač "Kao kao benda", borio se sa korona virusom i 19 dana proveo u bolnici. Marko je u jednom trenutku bio priključen na kiseonik, a nakon skoro tri nedelje napustio je bolnicu i oporavlja se kod kuće. - Temperaturu sam dobio početkom… »
Od kašlja mi se ledila krv, mislio sam da ću umreti! Jezova ispovest pevača koji se 19 dana borio za dah u bolnici
Kurir 31.07.2020
Frontmen benda „Kao kao“ Marko Simičić zarazio se koronavirusom, zbog čega je imao ozbiljnih zdravstvenih problema, a koliko mu je bilo loše, svedoči činjenica da je čak 19 dana proveo u bolnici. Marko je u jednom trenutku bio priključen na kiseonik… »
Vesti dana »

Ko je odgovoran za Narodno pozorište i težak položaj radnika u kulturi: Održan protest sindikata kulture
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

N1 u Sremskoj Mitrovici: Primljeno 35 osoba, porodice i dobrovoljni davaoci krvi ispred bolnice
N1 Info pre 15 minutajoš 77 povezanih

Koliko je Piksi "uzeo" za odlazak s klupe Srbije? Mnogi su se iznenadili ovim potezom selektora
Mondo pre 10 minutajoš 44 povezane

Vlada dala saglasnost: Budžet na fakultetima ostvariv i sa manje od 48 bodova
Nedeljnik pre 55 minutajoš 18 povezanih

Predao se Džon Bolton: Bivši savetnik za nacionalnu bezbendost Bele kuće optužen po 18 tačaka
Večernje novosti pre 2 satajoš 26 povezanih