Povezane vesti
Prijave za program "Moja prva plata" od polovine avgusta: Evo ko sve ima pravo na devet meseci subvencija
Blic 31.07.2020
Od polovine avgusta počeće prijavljivanje poslodavaca i mladih koji traže posao za program "Moja prva plata", a sa radom za plate koje će delom finansirati država počelo bi se od oktobra, rekao je za Tanjug ministar finansija Siniša Mali… »
"Moja prva plata" kreće za pola meseca: Prijavljivanje u avgustu - posao u oktobru
Telegraf 31.07.2020
"Ovo je pravi način da država doprinese, i preuzme veći deo tereta prve plate za ove mlade na sebe. I način da oni dođu do svoje prve plate, i svog prvog posla" Od polovine avgusta počeće prijavljivanje poslodavaca i mladih koji traže posao za… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana