Povezane vesti
Brazil: Bolsonaro uzima antibiotike jer ima infekciju
Nova 31.07.2020
Predsednik Brazila Žair Bolsonaro izjavio je da uzima antibiotike zbog infekcije zbog koje se oseća slabo, nakon što je bio bolestan od Kovid-19 početkom meseca. “Upravo sam uradio analizu krvi. Juče sam se osećao malo slabo. Imam infekciju i sada… »
Preležao koronu, sad se žali na “buđ” u plućima
Nova 31.07.2020
Brazilski predsednik Žair Bolsonaro rekao je danas da uzima antibiotike radi infekcije zbog koje se oseća slabo, da je proveo više sedmica u izolaciji zbog virusa korona i da ima "buđ" u plućima. “Upravo sam uradio test krvi. Osećao sam se loše… »
Bolsonaro se posle korone požalio na novi problem: "Imam buđ u plućima"
Blic 31.07.2020
Brazilski predsjednik Žair Bolsonaro rekao je danas da uzima antibiotike radi infekcije zbog koje se oseća slabo, da je proveo više sedmica u izolaciji zbog virusa korona i da ima "buđ" u plućima. - Upravo sam uradio test krvi. Osećao sam se loše… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 5 satijoš 1 povezana