Povezane vesti
Dejan Cukić: Zauvek ću pamtiti intervjue sa Stingom i Tinom Tarner
Nova 31.07.2020
"Čovek se uvek veže za najveća imena i za one do kojih je najteže stići, kao što su Sting ili Tina Tarner. Ali uvek volim da pomenem džez muzičare poput Džordža Djuka ili Stenlija Klarka. Ima puno ljudi koje sam imao sreće da upoznam", govori muzičar… »
Cukić: “Od srca sam se smejao dok sam prevodio Eltona Džona”
Nova 31.07.2020
Muzičar Dejan Cukić, prevodilac autobiografije Eltona Džona, "Ja, Elton Džon", rekao je da je to najduhovitije napisana autobiografija od svih koje je do sada preveo, kao i da je "jednom dnevno padao sa stolice od smeha". “Elton je pravi izdanak… »
“Padao sam sa stolice od smeha dok sam prevodio Elton Džona”
Nova 31.07.2020
Muzičar Dejan Cukić, prevodilac autobiografije Eltona Džona, "Ja, Elton Džon", rekao je da je to najduhovitije napisana autobiografija od svih koje je do sada preveo, kao i da je "jednom dnevno padao sa stolice od smeha". “Elton je pravi izdanak… »
Vesti dana »
Iranski napadi na američke vojne baze na Bliskom istoku izazvali štetu od 800 miliona dolara
BBC News pre 31 minutajoš 80 povezanih
Kir Starmer se hitno oglasio zbog napada na britansko-američku vojnu bazu: Dao "zeleno svetlo" Amerikancima
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih
Gradonačelnik Srbije Aleksandar Vučić ili kako je Krle „Arenu“ pretvorio u Marakanu
Vreme pre 21 minutajoš 18 povezanih
U "Golfu" na Zvezdari krili 75 kilograma droge! Evo kako su se branila dvojica uhapšenih dilera
Kurir pre 16 minutajoš 25 povezanih
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih