Povezane vesti
Dejan Cukić: Zauvek ću pamtiti intervjue sa Stingom i Tinom Tarner
Nova 31.07.2020
"Čovek se uvek veže za najveća imena i za one do kojih je najteže stići, kao što su Sting ili Tina Tarner. Ali uvek volim da pomenem džez muzičare poput Džordža Djuka ili Stenlija Klarka. Ima puno ljudi koje sam imao sreće da upoznam", govori… »
Cukić: “Od srca sam se smejao dok sam prevodio Eltona Džona”
Nova 31.07.2020
Muzičar Dejan Cukić, prevodilac autobiografije Eltona Džona, "Ja, Elton Džon", rekao je da je to najduhovitije napisana autobiografija od svih koje je do sada preveo, kao i da je "jednom dnevno padao sa stolice od smeha". “Elton je pravi izdanak… »
“Padao sam sa stolice od smeha dok sam prevodio Elton Džona”
Nova 31.07.2020
Muzičar Dejan Cukić, prevodilac autobiografije Eltona Džona, "Ja, Elton Džon", rekao je da je to najduhovitije napisana autobiografija od svih koje je do sada preveo, kao i da je "jednom dnevno padao sa stolice od smeha". “Elton je pravi izdanak… »
Vesti dana »
Požar u tržnom centru "Ušće": Na Novom Beogradu sve vrvi od vatrogasaca i policije: Vatra planula u garaži, u toku evakuacija (foto/video)
Blic pre 18 minutajoš 3 povezane
Portparolka Bele kuće o "beskorisnom trošenju": USAID Srbiji dao milion i po dolara za programe DEI
Glas Amerike pre 3 satajoš 2 povezane
Patosirao čoveka kod Cvetkove pijace: Napadač mu najpre duvao u uvo "vuvuzelom", a potom ga pesnicom udario u nos
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Tramp odložio uvođenje carina i prema Kanadi, na snazi ostaju samo one prema Kini
Danas pre 4 satijoš 1 povezana