Povezane vesti

Predrag Kon demantovao da je učestvovao u lažiranju podataka

Predrag Kon demantovao da je učestvovao u lažiranju podataka

Nova ekonomija 31.07.2020
Član Kriznog štaba za suzbijanje korona virusa epidemiolog Predrag Kon objavio je na Fejsbuku da nema ni govora o njegovom učešću u bilo kakvoj zaveri ili svesnom lažiranju bilo kojeg podatka tokom pandemije u Srbiji, preneo je portal Slobodna… »
Sukob epidemiologa se nastavlja: "Profesore Radovanoviću, nema ni govora da sam učestvovao u bilo kakvoj zaveri..."

Sukob epidemiologa se nastavlja: "Profesore Radovanoviću, nema ni govora da sam učestvovao u bilo kakvoj zaveri..."

Blic 31.07.2020
Od početka epidemije nekoliko puta je na društvenim mrežama dolazilo do rasprava dvojice epidemiologa - doktora Predraga Kona, člana Kriznog štaba, i njegovog mentora doktora Zorana Radovanovića. Novu takvu raspravu pokrenuo je Radovanović, koji je… »
Kon odgovorio Radovanoviću: Nema ni govora da sam učestvovao u bilo kakvoj zaveri

Kon odgovorio Radovanoviću: Nema ni govora da sam učestvovao u bilo kakvoj zaveri

Vesti online 31.07.2020
Od početka epidemije, više puta je dolazilo do nesuglasica dvojice epidemiologa – doktora Predraga Kona, člana Kriznog štaba i epidemiologa Zorana Radovanovića. Nova rasprava pokrenuta je zbog Radovanovićevih tvrdnji da je broj obolelih od… »
Predrag Kon: Nisam učestvovao u lažiranju podataka o koroni

Predrag Kon: Nisam učestvovao u lažiranju podataka o koroni

Slobodna Evropa 31.07.2020
Epidemiolog i član Kriznog štaba Srbije Predrag Kon objavio je na svom Fejsbuk nalogu da "nema ni govora da je učestvovao u bilo kakvoj zaveri ili svesnom lažiranju bilo kojeg podatka" tokom pandemije korona virusa u Srbiji. Na taj način on je… »
Dr Kon odgovorio profesoru Radovanoviću: Jedino što priznajem je...

Dr Kon odgovorio profesoru Radovanoviću: Jedino što priznajem je...

Mondo 31.07.2020
Sukob između profesora Radovanovića i dr Predraga Kona traje već neko vreme, a evo kako je dr Kon odgovorio na optužbe o lažiranju brojki.... Sukob između profesora Radovanovića i dr Predraga Kona traje već neko vreme, a evo kako je dr Kon… »
Kon Radovanoviću: Nisam ućestvovao u zaveri ili lažiranju

Kon Radovanoviću: Nisam ućestvovao u zaveri ili lažiranju

Nova 31.07.2020
Član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Predrag Kon odgovorio je profesoru Zoranu Radovanoviću koji je optužio štab za prikrivanje pravog broja zaraženih i preminulih - poručio je "štablijama" da treba da upute izvinjenje narodu. Kon… »

Vesti dana »