Povezane vesti
Civilni helikopter prinudno sleteo kod Jakova, nema povređenih
Radio 021 31.07.2020
Civilni helikopter Gazela prinudno je sleteo u blizini Jakova zbog tehničkih problema, a tom prilikom nije bilo povređenih ili veće štete, potvrđeno je agenciji Beta u MUP-u Srbije. Reč je o helikopteru u privatnom vlasništvu, a u momentu sletanja u… »
Pilot sprečio tragediju! Helikopter prinudno sleteo kod Beograda
Srbija danas 31.07.2020
Prilikom sletanja niko nije povređen i nije došlo do bilo kakvih većih incidenata i štete. Jedan helikopter prinudno je sleteo danas oko podneva između Jakova i Boljevaca. - Radi se o civilnom helikopteru. Nakon poletanja pilot je javio da ima problem i… »
Prinudno sletanje u Beogradu: Pilot poleteo, a onda shvatio da ima problem sa helikopterom
Blic 31.07.2020
Jedan helikopter morao je prinudno da sleti oko podneva na području između Jakova i Boljevaca. - U pitanju je civilni helikopter. Pilot je bio sam u letelici, shvatio je da ima neki problem sa helikopterom te se prizemljio za svaki slučaj - potvrđuju za… »
Helikopter prinudno sleteo: Pilot imao problem, bio sam u letelici
Večernje novosti 31.07.2020
JEDAN helikopter prinudno je sleteo danas oko podneva između Jakova i Boljevaca. Iz MUP kažu da je do prinudnog sletanja došlo kada je pilot primetio da ima problem. - Bio je sam u helikopteru kada je sleteo i na svu sreću, niko nije povređen - kažu iz… »
Vesti dana »
Za 180.000 domaćinstava niži računi za struju uz pomoć države
Biznis.rs pre 12 minutajoš 16 povezanih
(Video) Japanu preti megazemljotres! Povređene 33 osobe, vlasti izdale upozorenje za narednih nedelju dana
Dnevnik pre 12 minutajoš 16 povezanih
Evropska država članica NATO-a proglasila vanredno stanje: Aerodromi paralizovani, panika među građanima
Mondo pre 17 minutajoš 14 povezanih
Tepić (SSP): Vlast planira udar na pravosuđe da ukloni tragove svog kriminala
Beta pre 22 minutajoš 11 povezanih
Vreme se koleba između zime i proleća: Ledeno jutro, magla bez kraja, a temperature skaču do 15 stepeni
Dnevnik pre 3 satajoš 15 povezanih