Повезане вести
Цивилни хеликоптер принудно слетео код Јакова, нема повређених
Радио 021 31.07.2020
Цивилни хеликоптер Газела принудно је слетео у близини Јакова због техничких проблема, а том приликом није било повређених или веће штете, потврђено је агенцији Бета у МУП-у Србије. Реч је о хеликоптеру у приватном власништву, а… »
Пилот спречио трагедију! Хеликоптер принудно слетео код Београда
Србија данас 31.07.2020
Приликом слетања нико није повређен и није дошло до било каквих већих инцидената и штете. Један хеликоптер принудно је слетео данас око поднева између Јакова и Бољеваца. - Ради се о цивилном хеликоптеру. Након полетања пилот… »
Принудно слетање у Београду: Пилот полетео, а онда схватио да има проблем са хеликоптером
Блиц 31.07.2020
Један хеликоптер морао је принудно да слети око поднева на подручју између Јакова и Бољеваца. - У питању је цивилни хеликоптер. Пилот је био сам у летелици, схватио је да има неки проблем са хеликоптером те се приземљио за… »
Хеликоптер принудно слетео: Пилот имао проблем, био сам у летелици
Вечерње новости 31.07.2020
ЈЕДАН хеликоптер принудно је слетео данас око поднева између Јакова и Бољеваца. Из МУП кажу да је до принудног слетања дошло када је пилот приметио да има проблем. - Био је сам у хеликоптеру када је слетео и на сву срећу, нико… »
Вести дана »
(Видео) Јапану прети мегаземљотрес! Повређене 33 особе, власти издале упозорење за наредних недељу дана
Дневник пре 6 минутајош 15 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због кријумчарских балона из Белорусије
Политика пре 1 сатјош 14 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 3 сатајош 15 повезаних
ЦЛС: Београдске електране највећи дужник на листих јавних комуналних предузећа
Бета пре 1 сатјош 10 повезаних