Povezane vesti
Kon uzvratio Radovanoviću: Ostajem na ovom poslu do razrešenja ili teške zdravstvene sprečenosti
Sputnik 31.07.2020
Od početka epidemije, više puta je dolazilo do nesuglasica dvojice epidemiologa – doktora Predraga Kona, člana Kriznog štaba i epidemiologa Zorana Radovanovića. Nova rasprava pokrenuta je zbog Radovanovićevih tvrdnji da je broj obolelih od virusa korona… »
Kon uzvratio Radovanoviću na Fejsbuku: Jedinu odgovornost koju prihatam je što sam bio na odmoru
Telegraf 31.07.2020
"Ostajem na ovom poslu do razrešenja, eventualne teške zdravstvene sprečenosti ili do prestanka pandemijske pretnje" Od početka epidemije, nekoliko puta je na društvenim mrežama dolazilo do rasprava dvojice epidemiologa – doktora Predraga Kona, člana… »
Vesti dana »

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 55 povezanih

Oglasio se zoran koji je savladao napadača u avionu: Deca su vrištala, svi su bili u panici – samo sam skočio
Alo pre 8 minutajoš 26 povezanih