Повезане вести

Анабела се огласила након што су испливале фотке Луне и њеног бившег: "очајна сам!"

Анабела се огласила након што су испливале фотке Луне и њеног бившег: "очајна сам!"

Блиц 31.07.2020
Анабела Атијас огласила се након фотографија на којима се налази њена ћерка Луна са њеним бившим дечком Младеном Радуловићем, а на којима су њих двоје, према мишљењу многих, сувише блиски. Луна Ђогани недавно је изјавила да… »
Анабела је гледала луну док се фоткала с младеном! А ево шта каже о фамозном пољупцу ћерке и бившег: Очајна сам!

Анабела је гледала луну док се фоткала с младеном! А ево шта каже о фамозном пољупцу ћерке и бившег: Очајна сам!

Курир 31.07.2020
Након што су освануле заједничке фотографије Луне Ђогани и бившег дечка њене мајке, Младена Радуловића, на којима су они по мишљењу многих и превише блиски, Анабела Атијас се огласила па открила своју страну приче. Певачица… »
Анабеле након Луниних фотки са Младеном: "Тешко све подносим, је л' треба да се убијем?"

Анабеле након Луниних фотки са Младеном: "Тешко све подносим, је л' треба да се убијем?"

Ало 31.07.2020
Певачица је револтирана новим инсинуацијама... Након информација да је Луна Ђогани била нешто више од пријатеља са Младеном Радуловићем, дечком њене маме Анабеле, освануле су и њихове заједничке фотографије, на којима су… »
Луна демантовала везу са мајчиним дечком, а ево шта каже бесна Анабела!

Луна демантовала везу са мајчиним дечком, а ево шта каже бесна Анабела!

Мондо 31.07.2020
Певачица све ово тешко подноси! Певачица све ово тешко подноси! Након што је Луна Ђогани у емисији "Задруга - народ пита" открила да јој се бивши дечко њене мајке Анабеле Атијас једном приликом у припитом стању набацивао… »

Вести дана »