Povezane vesti
Kanga: Privukao me je projekat koji mi je predstavljen, drago mi je što sam se vratio!
Hot sport 31.07.2020
Crvena zvezda je na stadionu ‘Rajko Mitić’ predstavila novo pojačanje, reč je o povratniku Geloru Kangi. Ljubimac navijača crveno-belih je na stadion ušetao nonšalantno, šetao je po tribinama, a tik pred početak predstavljanja izašao je iz legendarnog… »
Gelor Kanga nonšalantno ušetao na ''Marakanu'', poslao prve poruke sa terena, a evo koji će broj nositi!
Sportske.net 31.07.2020
Prošetao se i tribinama, i terenom, atletskom stazom... Nije b io previše pričljiv, ali je poslao jasnu poruku. Crvena zvezda danas je na terenu ''Marakane'' predstavila svoje najnovije pojačanje, povratnika Gelora Kangu. On je posle šetnje po tribinama… »
Vesti dana »
Brisel odmah krenuo sa ucenama: Mađaru stiglo 27 zadataka od EU
Večernje novosti pre 26 minutajoš 41 povezana
Dubai zbacio Partizan sa čela i želi prednost domaćeg terena u potencijalnom finalu
Sportske.net pre 21 minutajoš 46 povezanih
BLOG UŽIVO: Tramp pokrenuo pomorsku blokadu Irana; Zolfakari upozorava da nijedna luka neće biti bezbedna, Pakistan tvrdi da se primirje održava
Insajder pre 26 minutajoš 115 povezanih
Zbog povratka građana sa odmora, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima
N1 Info pre 10 satijoš 22 povezane
Novinar iz Budimpešte: MOL i dalje zainteresovan za NIS, pitanje je šta sada kaže ruska strana
Radio 021 pre 7 minutajoš 18 povezanih