Povezane vesti
Lepi Mića ODBRUSIO Kristijanu! “Nek mi OBJASNI šta mu znači to BOSANSKI KELNER!” (VIDEO)
Svet & Skandal 31.07.2020
Gosti u sinoćnoj emisiji “Zadruga -narod pita” bili su Ana Korać, David Dragojević i Lepi Mića. Atmosfera je od samog početka bila zagrejana, a Lepi Mića je odgovorio na prozivke koje mu je uputio budući zadrugar Kristijan Golubović. “JA SAM KONOBAR SA… »
Ja sam ponosan konobar, ne znam koje je on škole završio: Lepi Mića brutalno isprozivao Kristijana, nije mu ostao dužan!
Kurir 31.07.2020
Bivši zadrugar Lepi Mića je odlučio da još jednom odgovori na prozivke Kristijana Golubovića. "Ja sam Srbin i ne znam šta mu to znači. Da, ja sam sa ponosom konobar, završio sam ugostiteljsku školu, četvrti stepen. Radio sam kao konobar osam godina. Ja… »
Vesti dana »
Kanada sve bliže Evropi: Fon der Lajen iznenadila velikom najavom da bi EU mogla da dobije prvu pridruženu članica EU
Nova pre 51 minutajoš 36 povezanih
Milić: Mudra odluka Narodne Srbije, pozivam celu opoziciju da podrži studentsku listu
Nova pre 36 minutajoš 36 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Serbian News Media pre 2 satajoš 23 povezane
Hašim Tači i Jakup Krasnići osuđeni za ratni zločin na po 25 godina zatvora, Kadri Veselji na 18, Redžep Seljimi na 13 godina; Sud: Nije dokazano da su počinili zločin protiv čovečnosti
RTS pre 1 minutjoš 52 povezane
Kac: Izrael će završiti posao u Gazi i težiti iseljavanju Palestinaca; Huti tvrde da su oborili F-15 iznad Jemena
RTS pre 52 minutajoš 20 povezanih