Povezane vesti
Anabela ne bi trebalo toliko da se nervira! Miljković otvoreno o nezvaničnoj tašti: A evo što ne podržava ćerkinu vezu!
Kurir 31.07.2020
Marko Miljković otvoreno je progovorio o odnosu sa Anabelom Atijas, te istakao da i dalje razmišlja da li će je tužiti za brojne izrečene uvrede, pa i laži, prema njegovim rečima. "Meni je samo žao što se ona toliko sekira kada sam ja u pitanju i ne znam… »
Marko Miljković otkrio zašto Anabela ne podržava njegovu i Luninu vezu!
Blic 31.07.2020
Netrpeljivost između Lune Đogani i Marka Miljkovića poslednjih pet meseci ne jenjava, a i posle rijalitija jedno o drugom i dalje nemaju reči hvale. Marko je u emisiji „DeToxic“ objasnio da još razmišlja da li će tužiti Anabelu za sve uvrede i laži koje… »
Vesti dana »

Oglasila se Uprava nakon navoda da je student prebačen u bolnicu: "I dalje je u zatvoru gde štrajkuje glađu"
NIN pre 1 satjoš 42 povezane

„Agresivno gurao druge na kordon policije“: Novo hapšenje zbog protesta ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
Pravda pre 1 satjoš 46 povezanih

Student Bogdan Jovičić od popodneva u zatvorskoj bolnici u Beogradu
Beta pre 46 minutajoš 21 povezana

Pobede odbojkaša Turske, Bugarske, Poljske, SAD, Slovenije i Portugalije na Svetskom prvenstvu
RTV pre 26 minutajoš 27 povezanih

Nenad ubio Zlaticu u Beču, ranio ćerku i zeta, pa nađen mrtav u "mercedesu" Ovo je pokojni bračni par iz Srbije! (foto)
Kurir pre 56 minutajoš 26 povezanih