Повезане вести
"Пред вама стоји девојчица из колоне": Посланица СДСС у хрватском Сабору говорила о "Олуји" и добила аплауз (видео)
Правда 31.07.2020
"Ових дана сви причају о "Олуји". Без обзира на то колико о томе заиста знају, јесу ли проживели те ратне страхоте или су их само посматрали. Без обзира на то из којег су их угла доживели". Овим речима посланица СДСС-а у… »
Дете "Олује" у хрватском сабору: Аплауз, па увреде: "каже се точно"
Мондо 31.07.2020
Ања Шимпрага, посланица СДСС-а, у сабору је испричала своје сећање на Олују. Она је имала осам година када је са породицом избегла у Србију. Ања Шимпрага, посланица СДСС-а, у сабору је испричала своје сећање на Олују. Она је… »
Девојчица из колоне '95. Одржала говор у Хрватском сабору: Салом се проломио аплауз, а онда је уследио напад (видео)
Србија данас 31.07.2020
С руксаком купљеним за други разред основне школе, прича, била је спремна за пут, "пут који није имао име, пут који је водио ко зна где" Ања Шимпрага, посланица СДСС у Хрватском сабору је испричала своје сећање на акцију… »
Ања Шимпрага (СДСС) о Олуји: Ја сам девојчица из колоне
Нова 31.07.2020
Потпредседница СДСС-а Ања Шимпрага, у сабору је данас испричала своја сећања на Олују. Наиме, она је имала само осам година кад је с породицом избегла у Србију. “Ових дана сви причају о Олуји. Без обзира на то колико о томе… »
Посланица говорила о Олуји у хрватском Сабору, па је напали: "Пред вама је девојчица из колоне"
Телеграф 31.07.2020
"Тада сам одрасла. За ту једну ноћ - рекла је Шимпрага која је тог лета 1995. имала тек осам година. Ања Шимпрага, заступница СДСС-а, у хрватском Сабору је испричала своје сећање на акцију "Олуја". Она је имала осам година кад… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 57 минутајош 30 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 11 минутајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 57 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 16 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних