Повезане вести

"Пред вама стоји девојчица из колоне": Посланица СДСС у хрватском Сабору говорила о "Олуји" и добила аплауз (видео)

"Пред вама стоји девојчица из колоне": Посланица СДСС у хрватском Сабору говорила о "Олуји" и добила аплауз (видео)

Правда 31.07.2020
"Ових дана сви причају о "Олуји". Без обзира на то колико о томе заиста знају, јесу ли проживели те ратне страхоте или су их само посматрали. Без обзира на то из којег су их угла доживели". Овим речима посланица СДСС-а у… »
Дете "Олује" у хрватском сабору: Аплауз, па увреде: "каже се точно"

Дете "Олује" у хрватском сабору: Аплауз, па увреде: "каже се точно"

Мондо 31.07.2020
Ања Шимпрага, посланица СДСС-а, у сабору је испричала своје сећање на Олују. Она је имала осам година када је са породицом избегла у Србију. Ања Шимпрага, посланица СДСС-а, у сабору је испричала своје сећање на Олују. Она је… »
Девојчица из колоне '95. Одржала говор у Хрватском сабору: Салом се проломио аплауз, а онда је уследио напад (видео)

Девојчица из колоне '95. Одржала говор у Хрватском сабору: Салом се проломио аплауз, а онда је уследио напад (видео)

Србија данас 31.07.2020
С руксаком купљеним за други разред основне школе, прича, била је спремна за пут, "пут који није имао име, пут који је водио ко зна где" Ања Шимпрага, посланица СДСС у Хрватском сабору је испричала своје сећање на акцију… »
Ања Шимпрага (СДСС) о Олуји: Ја сам девојчица из колоне

Ања Шимпрага (СДСС) о Олуји: Ја сам девојчица из колоне

Нова 31.07.2020
Потпредседница СДСС-а Ања Шимпрага, у сабору је данас испричала своја сећања на Олују. Наиме, она је имала само осам година кад је с породицом избегла у Србију. “Ових дана сви причају о Олуји. Без обзира на то колико о томе… »
Посланица говорила о Олуји у хрватском Сабору, па је напали: "Пред вама је девојчица из колоне"

Посланица говорила о Олуји у хрватском Сабору, па је напали: "Пред вама је девојчица из колоне"

Телеграф 31.07.2020
"Тада сам одрасла. За ту једну ноћ - рекла је Шимпрага која је тог лета 1995. имала тек осам година. Ања Шимпрага, заступница СДСС-а, у хрватском Сабору је испричала своје сећање на акцију "Олуја". Она је имала осам година кад… »

Вести дана »