Povezane vesti
Bogdan Bogdanović o frizuri: Još od osmog razreda... (video)
Mondo 31.07.2020
Srpski NBA as se nasmejao kada je bio upitan za kosu. Srpski NBA as se nasmejao kada je bio upitan za kosu. Za vreme izolacije zbog korone i za vreme "restarta" sezone u Orlandu, Bogdan Bogdanović pušta kosu. Iako nismo navikli da šuter Sakramenta ima… »
Bogdanović o frizuri i nastavku NBA lige
Mozzart sport 31.07.2020
"Korona nam je zatvorila frizere, verujem da se Daeron probudio jednog jutra i rekao da je gotovo sa starom frizurom. Beli je ranije imao dugu kosu, ja sam poslednji put kada sam bio osmi razred" Sakramento Kingsi gostovaće San Antoniju u noći između… »
Bogdanović motivisan kao nikada do SAD: Spremni smo i mentalno i fizički – to je važno!
Hot sport 31.07.2020
Srpski reprezentativac, Bogdan Bogdanović, pričao je o nastavku sezone. Sakramento će u noći između petka i subote odigrati prvu utakmicu i to protiv direktnih rivala za plasman u plej-of – San Antonio Sparsa. Pored mečeva koje željno iščekuju… »
Vesti dana »

Pajtić: 99,9 posto građana nije učestvovalo u incidentima, ali su svi bili izloženi nasilničkom ponašanju policije
N1 Info pre 10 satijoš 20 povezanih

Eliminisani Letonci – Turska i Nemačka u četvrtfinalu posle trzavica
Sputnik pre 58 minutajoš 67 povezanih

Spektakl u Melburnu: Australijan Open sprema veliko iznenađenje za Novaka! Au, kakav okršaj: Partizan i Železničar odigrali prijateljski meč za pamćenje!
Hot sport pre 38 minutajoš 119 povezanih

NUNS i EFJ traže odgovornost MUP-a zbog napada na novinare tokom studentskog protesta u Novom Sadu
Beta pre 3 satajoš 26 povezanih